counter

Λευτέρης Πανταζής: “Πήρα τηλέφωνο κάποιον που προσέβαλε την Κόνι και του είπα…”

Λευτέρης Πανταζής: “Πήρα τηλέφωνο κάποιον που προσέβαλε την Κόνι και του είπα…”
Λευτέρης Πανταζής: “Πήρα τηλέφωνο κάποιον που προσέβαλε την Κόνι και του είπα…”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνάντησε τον Λευτέρη Πανταζή και εκείνος του παραχώρησε για την εκπομπή «Ελένη» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κόρη του Κόνι Μεταξά και τι την συμβούλευσε όταν γύρισε από το εξωτερικό.

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για την κόρη του Κόνι

«Όταν η Κόνι γύρισε στην Ελλάδα νόμιζε ότι ο κόσμος είναι παράδεισος. Ήρθε εδώ και της είπα θα σε πικράνουν, ναι θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα σε ζορίσουν, θα μειώσουν δεν το κατάλαβε στην αρχή…Όταν άρχισε να έρχεται κλαίγοντας σπίτι και πήγαινε σε οντισιόν, γιατί δεν ήθελε λόγω του μπαμπά να την πάρουν στη δουλειά...» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο σκηνικό που άνθρωπος μίλησε άσχημα στην Κόνι Μεταξά σε οντισιόν και την έκανε να κλάψει αφού της τόνισε ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Αμερική!

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον ρώτησε πως συμπεριφέρθηκε βλέποντας την μονάκριβή του σε άσχημή κατάσταση με τον Λευτέρη Πανταζή να απαντά: «Δεν τον έβρισα, του είπα “άνθρωπε του Θεού και της Παναγίας ήρθε στην οντισιόν και την πρόσβαλες; έχει τελειώσει μία σχολή…. στο έκαναν και εσένα και το έκανες και εσύ; γιατί το έκανες αυτό;. Όταν αυτός ο άνθρωπος με βρήκε μετά από χρόνια μου ζήτησε χίλια συγνώμη εγώ το έχω ξεχάσει κιόλας».

Δείτε όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής στο παρακάτω βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR