counter

Λευτέρης Πανταζής: Όσα εξομολογήθηκε για την Ζώζα Μεταξά, την κόρη του Κόνι και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Λευτέρης Πανταζής: Όσα εξομολογήθηκε για την Ζώζα Μεταξά, την κόρη του Κόνι και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του
Λευτέρης Πανταζής: Όσα εξομολογήθηκε για την Ζώζα Μεταξά, την κόρη του Κόνι και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια,«Ανοιχτά» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα  δύσκολα παιδικά χρόνια του, στην κόρη του Κόνι Μεταξά και στο πώς η Ζώζα Μεταξά του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. Επιπλέον μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε το 2013 με ένα σοβαρό πρόβλημα υγεία που είχε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήταν πολύ φτωχικά. Μέναμε σε μία τρώγλη, κοιμόμασταν κάτω, έβαζα το παντελόνι κάτω από το κρεβάτι μου για να μην σιδερώνεται. Στο σχολείο με φώναζαν ρωσάκι, ρωσοπόντιο και στην αρχή με ενοχλούσε λίγο. Έβγαλα το δημοτικό σε τρία χρόνια και στη συνέχεια έκανα διάφορες δουλειές του ποδαριού», ανέφερε αρχικα ο Λευτέρης Πανταζής.

Όσα αναφορά για την σχέση με τη Ζώζα και την κόρη του, Κόνι Μεταξά ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Γνωρίστηκα ένα βράδυ με τη Ζώζα στο νούμερο ένα κλαμπ της Αθήνας. Βλέπω έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Λέω τι πλάσμα είναι αυτό. Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 ημέρες έρχεται στο καμαρίνι και μου λέει έχω καθυστέρηση. Χαρά εγώ της είπα θα το αναγνωρίσω».

«Μετά από δέκα ημέρες έρχεται και μου λέει πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν παντρευτούμε. Συναντηθήκαμε με τα πεθερικά, δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη επαφή. Και είπαμε να πάμε να το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας και φίλος μας και μας έπεισε ότι μπορούμε να έχουμε μέλλον ως ζευγάρι. Έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας! Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Όταν γεννήθηκε το παιδί ήμουν από πάνω και την κοιτούσα και της τραγουδούσα» είπε συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που τον σημάδεψε.

«Το 2013 έχασα τη φωνή μου. Εκεί που τραγουδούσα δεν μπορούσα να κουνήσω το χέρι μου. Έπαθα εγκεφαλικό μέσα στο ιατρείο και έχασα τη φωνή μου. Μου είπαν οι γιατροί πως θα μιλήσω σε έξι μήνες. Η πίστη μου στο θεό με βοήθησε εκείνη την περίοδο. Πήγα στο μοναστήρι να προσκυνήσω και μόλις μπήκα είδα τον Άγιο Γεώργιο δίπλα μου. Ενώ μου είχαν πει ότι θα αργήσω να μιλήσω και να τραγουδήσω, εγώ μίλησα την έκτη μέρα», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Λευτέρη Πανταζή:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR