counter

Λευτέρης Πανταζής: «Η Μαίρη Λίντα με τσάκισε λέγοντας μου…»

Λευτέρης Πανταζής: «Η Μαίρη Λίντα με τσάκισε λέγοντας μου…»
Λευτέρης Πανταζής: «Η Μαίρη Λίντα με τσάκισε λέγοντας μου…»

Η Μαίρη Λίντα φιλοξενείται εδώ και ενάμιση μήνα στο γηροκομείο Αθηνών και πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που την επισκέπτονται…

Ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας ανάγκασε τη μεγάλη τραγουδίστρια να βρει στέγη στο γηροκομείο Αθηνών. Αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες που την επισκέφτηκαν για να τη δουν από κοντά. Ένας από αυτούς ήταν ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «Secret» και τη Σπυριδούλα Τριάντου για τη συνάντηση αυτή η οποία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. «Το 1974, σε ηλικία 17 ετών, τραγουδούσα με τον Δημήτρη Ξανθάκη και τη Μαίρη Λίντα. Η μητέρα μου έπλενε πιάτα στην κουζίνα του μαγαζιού, γιατί είχαμε ανάγκη τα χρήματα για να αγοράσουμε φάρμακα, γιατί ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Με βοήθησε πολύ τότε, με πήρε στο στούντιο να κάνω σιγόντα, με στήριξε με τον δικό της τρόπο. Δεν το ξέχασα ποτέ. Δεν μπορούσα να μην πάω να τη δω».

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογείται ότι είχαν συγκινηθεί και οι δύο κατά τη διάρκεια αυτής της πολύωρης συνάντησης. «Ήταν χαρούμενη και πριν φύγω, όταν τη ρώτησα να μου πει τι θέλει και εγώ θα το κάνω, με τσάκισε λέγοντας μου: «Να έρχεσαι να με βλέπεις». Κράτησα τα δάκρυα μου και έκλαψα από συγκίνηση και χαρά όταν έφυγα. Είναι μια κυρία σε όλα της».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR