counter

Λευτέρης Πανταζής: "Η κόρη μου, μου έλεγε όταν σε χρειαζόμουν…δεν ήσουν εδώ"

Λευτέρης Πανταζής: "Η κόρη μου, μου έλεγε όταν σε χρειαζόμουν…δεν ήσουν εδώ"
Λευτέρης Πανταζής: "Η κόρη μου, μου έλεγε όταν σε χρειαζόμουν…δεν ήσουν εδώ"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δείτε επίσης - Λευτέρης Πανταζής: “Πήρα τηλέφωνο κάποιον που προσέβαλε την Κόνι και του είπα…”

Μέσα σε όλα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του, Κόνι Μεταξά αποκαλύπτοντας πως την γνώρισε καλύτερα την περίοδο του κορονοϊού.

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά

«Δεν ξέρω εάν είμαι τέλειος αλλά προσπαθώ να είμαι…Νομίζω είχα κάποιες ενοχές με το παιδί μου γιατί έλειπα συνέχεια. Μου έλεγε “όταν σε χρειαζόμουν, δεν ήσουν εδώ”. Τα τελευταία χρόνια ζούμε μαζί. Γνωριστήκαμε στον covid. Ήταν 18 χρόνια με τη μαμά της αλλά δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να μεγαλώνει με τη μαμά της. Για αυτό έδινα τα πάντα στη μητέρα της. Άνθρωποι είμαστε, δεν ταιριάξαμε αλλά έχουμε την καλύτερη σχέση. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Για έναν εγωισμό μας χωρίζουμε και το παρατάμε στην τύχη του και το παιδί δεν ξέρεις πού θα πάει. Μπορεί να πάει στον χειρότερο δρόμο ή στους παππούδες. Όταν μου το είπε αυτό η Κόνι, το ήξερα αφού έλειπα συνέχεια»  ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR