counter

Λεωνίδας Μαράκης: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του "Σωκράτη" της σειράς "Πέτα τη Φριτέζα"

Καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Πέμπτη ο Λεωνίδας Μαράκης, ο τηλεοπτικός Σωκράτης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Πέτα τη Φριτέζα. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία του. Όπως είπε λοιπόν ο Λεωνίδας Μαράκης, είναι 37 ετών.

Ο ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Έχω ξαναδουλέψει στην τηλεόραση. Είχα κάνει έναν ρόλο στα Κλεμμένα Όνειρα για δυο σεζόν. Έκανα τον Μηνά. Το τσιράκι του Αλέξανδρου Σταύρου. Έπαιξα και στον Αστέρα Ραχούλας.

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Μαράκης: Ο πρωταγωνιστής του "Πέτα τη Φριτέζα" αποκαλύπτει αν έχει όντως πρόβλημα στο χέρι

Γραφώ για τρίτη χρονιά φέτος διαλόγους για τη σειρά Έλα στη θέση μου. Αυτό προέκυψε. Καλύτερα πληρώνεται το γράψιμο. Άλλο να είσαι πρώτο όνομα, πρωταγωνιστής. Από το γράψιμο μπορείς να βιοποριστείς καλύτερα, σε σχέση με το να είσαι ηθοποιός.

Μέχρι 12 ετών ήμουν στην Κρήτη και μετά μετακομίσαμε στην Αθήνα με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν ζαχαροπλάστης και η μητέρα μου μαγείρισσα. Είμαι 37 ετών. Έχω δυο αδερφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου. Αλλά μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι».

Δείτε παραπάνω όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Μαράκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR