counter

Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η σύζυγος και "άγνωστες" λεπτομέρειες για τη ζωή του

Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η σύζυγος και "άγνωστες" λεπτομέρειες για τη ζωή του
Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η σύζυγος και "άγνωστες" λεπτομέρειες για τη ζωή του

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο «Δούκας» από τις «Άγριες Μέλισσες», είναι από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς. Αναζητήσεις για το ποιος είναι, την ηλικία, την σύζυγό του αλλά και τη ζωή του, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και σίγουρα όσι και αν νομίζετε το αντίθετο, δεν τα ξέρετε όλα για εκείνον!

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κακούρης: Η εμφάνιση στη «Λάμψη», η οικογένεια και τα παιδιά

  • Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1968, στη Γερμανία και η ηλικία του είναι 53 ετών
  • Έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην παιδική σειρά "Του Κουτιού τα Παραμύθια" το 1987 στην ΕΤ1. Ακολούθησε η δραματική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση "Γόβα Στιλέτο" τη σεζόν 1993-1994 και μία συμμετοχή στην σειρά "Έρωτας και Πάθος". Την περίοδο 1995-1996 συμμετείχε στις σειρές "Ο πρίγκιπας" και "Η φυλή των ανθρώπων"

  • Από το 1996 μέχρι το 1998 ο Λεωνίδας Κακούρης ερμήνευσε τον ρόλο του Τίμου Δράκου στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου "Η Λάμψη" έχοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στον 6ο και 7ο κύκλο της σειράς
  • Τη σεζόν 2000-2001 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά "Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα" ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές "Απαγορευμένη Αγάπη" και "Μόνη εξ αμελείας". Την περίοδο 2005-2007 έλαβε μέρος στην δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη "Της Αγάπης Μαχαιριά"

  • Ακολούθησαν οι σειρές "Ο γητευτής", "Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" και "Αληθινοί Έρωτες". ''Παύλος Μελάς: Γράμματα από την Μακεδονία'', "Έχω ένα μυστικό".

  • Από το 2009 μέχρι το 2011 ο Λεωνίδας Κακούρης είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του ANT1 "Κάρμα". Μετά από τηλεοπτική αποχή 8 χρόνων επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2018-2019 με το ρόλο του Λευτέρη Ανδρέου στην δραματική σειρά "Η Επιστροφή"
  • Τη σεζόν 2019-2022 πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ''Άγριες Μέλισσες'' και ''Σμύρνη μου Αγαπημένη''
  • Έκτος από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές, έχει δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του σε διάφορες ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων και σε πλήθος διαφημιστικών

Ο Λεωνίδας Κακούρης για τις «Άγριες Μέλισσες»

Μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά «Άγριες μέλισσες» ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» ότι: «Έχω νιώσει να ασφυκτιώ από το χαρακτήρα του Δούκα Σεβαστού, δεν είναι ωραίο ο ήρωάς σου να πηγαίνει σε ακραίες συμπεριφορές. Το γεγονός ότι κάτι μπορεί να με σοκάρει μπορεί να με κάνει να σκύψω με πολλή προσοχή υποκριτικά επάνω του για να το ενσαρκώσω. Υποκριτικά με ζόρισε περισσότερο η σκηνή που πεθαίνει η «Ανέτ» στα χέρια μου και όταν τέλειωσε η σκηνή έκανα πάρα πολλή ώρα να συνέλθω. Θα ήθελα ο Δούκας στο τέλος να καταλάβει τι έκανε στη ζωή και να μην φύγει παρεξηγημένος».

Ο Λεωνίδας Κακούρης για την μάχη με την κατάθλιψη

Αναφερόμενος στις δύσκολες περιόδους της ζωής του που πάλεψε με την κατάθλιψη ο Λεωνίδας Κακούρης είπε στην ίδια συνέντευξη ότι: «Υπήρχαν σκοτεινές περίοδοι στη ζωή μου που ένιωθα ότι τα μπαλόνια μου δεν είχαν πολύ αέρα, είχα χαμηλές πτήσεις, απέφευγα τον κόσμο. Αν μπεις σε εσωτερική φυλακή, αν πιαστείς στα δίχτυα της κατάθλιψης, δεν μπορείς να βγεις, όπου και να πας θα είσαι φυλακισμένος».

Την κατάθλιψη την πέρασα δύσκολα, κράτησε 4-5 μήνες και μετά από χρόνια που μεσολάβησαν επανήλθε κάποια στιγμή. Η κατάθλιψη περιμένει πάντα στη γωνία και πρέπει να έχεις το νου σου, μόλις ακούς βαριά την ανάσα σου, πρέπει να πηγαίνεις και να της δίνεις μια κλωτσιά. Πρέπει να κάνεις το αντίθετο από αυτό που θέλει η κατάθλιψη να σε βάλει να κάνεις, αντί να κλειστείς πρέπει να ανοίγεσαι, αντί να μπαίνεις να βγαίνεις. Η ζωή είναι πάντα υπέροχη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR