counter

Λένα Ζευγαρά: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια της υγείας της - "Σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο"

Να αναβάλει την προγραμματισμένη της εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί της Κρήτης αναγκάστηκε η Λένα Ζευγαρά, η οποία χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια μέσα από βίντεο που ανέβασε στα social media θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως σχεδόν έχανε τις αισθήσεις της από τον πόνο.

«Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και χρόνο από τον χρόνο σας για να είστε δίπλα μου.

Διαβάστε επίσης: Λένα Zευγαρά: Στο νoσοκομείο η τραγουδίστρια

Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή, αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή στο Ηράκλειο. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω.

Πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο. Παρόλα αυτά είμαι εδώ, είμαι καλύτερα, θα είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Επίσης είναι ψέμα πως έπαθα δηλητηρίαση από τοπική ταβέρνα του Ηρακλείου», ανέφερε η Λένα Ζευγαρά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR