counter

Λένα Ζευγαρά: Μιλά για την αδυναμία που της έχει ο Νίκος Μουτσινάς

Λένα Ζευγαρά: Μιλά για την αδυναμία που της έχει ο Νίκος Μουτσινάς
Λένα Ζευγαρά: Μιλά για την αδυναμία που της έχει ο Νίκος Μουτσινάς

Η Λένα Ζευγαρά έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στις καρδιές του κόσμου με το τραγούδι «Αμάρτησε». Ένα τραγούδι, μάλιστα, που ακούγεται πολύ και στην μεσημεριανή εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς «Βάνια» να παρασύρονται στους ρυθμούς του.

Η λαϊκή ερμηνεύτρια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Secret» για την αδυναμία που της έχει ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής και τι έχουν πει μεταξύ τους.

Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες για πρώτη φορά το κομμάτι σου «Ελα – έλα» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που, τελικά, έχει γίνει καθημερινή συνήθεια εκεί;
Απίστευτη χαρά και είναι απόλυτα δικαιολογημένη, θεωρώ. Ποιος καλλιτέχνης δεν θα λάτρευε να χορεύει μια εκπομπή και μια Ελλάδα στους ρυθμούς ενός κομματιού που τραγούδησε… Είναι ευλογία.

Τι θα ήθελες να του πεις δημόσια;
Του το έχω πει ήδη και στο πλατό. «Σε ευχαριστώ που πάντρεψες κομμάτι της τρέλας μου με τη δική σου τρέλα και σε προκαλώ να έρθεις στο “Tokyo Theater” να χορέψουμε μαζί το “Αμάρτησε” επί σκηνής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μας έχεις συνηθίσει στο “Καλό μεσημεράκι”».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR