counter

Λένα Σαμέρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση του Bake off Greece

Λένα Σαμέρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση του Bake off Greece
Λένα Σαμέρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση του Bake off Greece

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το Bake off Greece με νικήτρια να αναδεικνύεται η Βένια Φλέσσα.

Οι δύο φιναλίστ του παιχνιδιού, Βένια Φλέσσα και Λένα Σαμέρκα έβαλαν τα δυνατά τους διεκδικώντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ζαχαροπλάστη της Ελλάδας.

Η Λένα Σαμέρκα μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο ωστόσο ξεχώρισε με τα γλυκά που έφτιαξε σε όλη την πορεία του διαγωνισμού.

Η  ίδια είναι δικηγόρος και εργάζεται στον τομέα της ναυτιλίας. Έχει σπουδάσει νομική στο Λονδίνο όπου έμενε και εργαζόταν μέχρι το 2017. Πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα ενώ η οικογένειά της στην Καβάλα.

Μια ημέρα μετά το τέλος του διαγωνισμού, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία και ένα μακροσκελές κείμενο.

«Μπροστά μου το τραπέζι της ζωής μου φτιαγμένο με όλες τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει,όλη μου την αγάπη και όλα μου τα όνειρα! 6 μήνες 43 δοκιμασίες η πορεία μου στο #BakeOffGreece. Γεμάτη με υπερηφάνεια που τα κατάφερα να φτάσω στον τελικό αλλά και νιώθοντας ευγνωμοσύνη που έζησα κάθε στιγμή του διαγωνισμού μέχρι το τέλος. Από τα βάθη της ψυχής μου ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νικόλα @strangas τον Άκη @akis_petretzikis και τον Δημήτρη @dimitrischronopoulos για τις συμβουλές και την κριτική τους όλους αυτούς τους μήνες δοκιμάζοντας με χαρά όλες μου τις δημιουργίες. Στην γλυκιά Ιωάννα @ioannatri που έδινε πάντα μια νότα ομορφιάς και χαράς σε ότι κάναμε…» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της στο Bake Off Greece.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που ανήρτησε η Λένα Σαμέρκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR