counter

Λένα Παπαληγούρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Λένα Παπαληγούρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
Λένα Παπαληγούρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Γνωστή έγινε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγός της, Άκης Πάντος σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός που βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη όπου ανέφερε: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε όσο μπορούμε να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο θεάτρου «Βέμπο», όπου παίζω στο έργο «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια», το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και στη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους μέσα στις επόμενες μέρες αφού είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά με πρόλαβε το δημοσίευμα».

Η ηθοποιός δεν κρύβει τη χαρά της για το χαρμόσυνο γεγονός και επιμένοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού δηλώνει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας».

Μάλιστα η Λένα Παπαληγούρα αναφέρει πως θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στο θέατρο ενώ αμέσως μετά τον τοκετό σκοπεύει να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσει ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμά της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR