counter

Λένα Παπαληγούρα: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Λένα Παπαληγούρα: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση του δεύτερου γιου της
Λένα Παπαληγούρα: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Λένα Παπαληγούρα μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της στη ζωή δυο μήνες πριν. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη και εξήγησε πως είναι η νέα καθημερινότητα με δυο παιδιά πλέον.

Την τελευταία φορά που τα λέγαμε, ήσουν ακόμη έγκυος και σχεδίαζες να υποδυθείς την Ιφιγένεια στην Επίδαυρο. Ο γιος σου ήρθε στον κόσμο η Ιφιγένεια καθυστερεί.

Πλούτισα με έναν ακόμη υπέροχο γιο. Που μας έφερε μεγάλη ευτυχία εδώ και δυο μήνες και ο Αναστάσης μας, ο πρώτος μας γιος, έχει μεγάλη χαρά που απέκτησε το αδελφάκι που επιθυμούσε να έχει. Όσο για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» τα ξέρεις. Η παράσταση που ετοιμάζε με έμπνευση και μεράκι ο αγαπημένος μου Γιώργος Νανούρης πάγωσε λόγω κορονοϊού και θα ανέβει το καλοκαίρι του 2021. Με την πανδημία που μας έκλεισε στα σπίτια μας και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πια, δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα κάναμε το συναρπαστικό αυτό έργο, αλλά ήταν αδύνατο να γίνει όπως έπρεπε, για αυτό αναβλήθηκε για το επόμενο καλοκαίρι πρώτα ο Θεός.

Ρόλοι, ρόλοι, ρόλοι αλλά ο καλύτερος είναι αυτός της μητέρας έτσι;

Είναι ο πιο σπουδαίος, ο πιο σημαντικός, ο πιο συγκλονιστικός ρόλος αυτός της μάνας και αισθάνομαι αληθινά ευτυχισμένη που με τον Άκη κάναμε δυο υπέροχους γιους, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία μας. Είναι πολλές οι ευθύνες, αλλά είναι ότι πιο ακριβό μπορεί να συμβεί στη ζωή. Πρώτα ήρθε ο Αναστάσης μας και δυο μήνες πριν το άλλο αγόρι μας, το υπέροχο, ο Αντώνης. Δε χωράει σε λέξεις η ευτυχία που νιώθουμε με τον Άκη.

Θα πάτε και για την κόρη όπως λένε;

Θα ήθελα πολύ μια κόρη, αλλά βλέπω να γεμίζει το σπίτι και με άλλους άντρες αν συνεχίσω. Θα δούμε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR