counter

Λένα Μαντά: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της!

Λένα Μαντά: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της!
Λένα Μαντά: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο σύζυγος της Λένας Μαντά, Γιώργος, με βαριά μορφή λοίμωξης του αναπνευστικού.

Μάλιστα, η γνωστή συγγραφέας για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να αναβάλει όλες τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου, η Λένα Μαντά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της και ενημέρωσε τους διαδιτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, η ίδια ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν και της έστειλαν ένα μήνυμα.

Η ανάρτηση της Λένας Μαντά

«Ξέρω ότι μας νοιάζεστε. Μου το είπαν τα γεμάτα αγάπη μηνύματα που λαμβάνω κάθε μέρα, όλη μέρα! Να ξέρετε τα διαβάζω όλα, αλλά δεν μπορώ ν´ απαντήσω σε όλα… Ο Γιώργος επιτέλους άρχισε να βελτιώνεται. Έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά αποφύγαμε (στο παρά πέντε πάλι) τα δυσάρεστα. Ακύρωσα κάθε μου παρουσίαση και ζήτω συγνώμη, αλλά ακόμα είμαστε στο νοσοκομείο και δεν ξέρω πότε θα πάρει εξιτήριο. Αυτό που προέχει για μένα είναι να επιστρέψει σπίτι υγιής ξανά ώστε να συνοδέψει την κόρη του νύφη στην εκκλησία στο τέλος του καλοκαιριού. Σε άλλο ποστ θα σας πω πόση διαφορά κάνει ένα μήνυμα από ομοτέχνους (και ήταν πολλοί να ξέρετε) που έδειξαν με κάθε τρόπο την αγάπη τους… Στέλνω σε όλους φιλί γλυκό», έγραψε η Λέντα Μαντά.

Δείτε τη δημοσίευσή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR