counter

Λαχτάρα για τον Γιώργο Τσαλίκη. Το ατύχημα του 5χρονου γιου του

Λαχτάρα για τον Γιώργο Τσαλίκη. Το ατύχημα του 5χρονου γιου του
Λαχτάρα για τον Γιώργο Τσαλίκη. Το ατύχημα του 5χρονου γιου του

Γιώργος Τσαλίκης

Ατύχημα προκλήθηκε στον 5χρονο γιο του Γιώργου Τσαλίκη, Άγγελο, κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο συμμετείχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Πώς συνέβη το ατύχημα του Άγγελου Τσαλίκη

Συγκεκριμένα, το ατύχημα του μικρού Άγγελου Τσαλίκη σημειώθηκε όταν κατά την διάρκεια του αγώνα και την ώρα των πανηγυρισμών της ομάδας του για γκολ που σημείωσε, μετακίνησε από λάθος το τέρμα, τραυματίζοντας το κεφάλι του.

Η αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη και της συζύγου του Δώρας όταν σημειώθηκε το ατύχημα

Οι γονείς του μικρού, Γιώργος Τσαλίκης και Δώρα Τσαλίκη είχαν δώσει το "παρών" στον αγώνα για να παρακολουθήσουν και να καμαρώσουν την ποδοσφαιρική δεινότητα του γιου τους. Το ατύχημά του κατά την ώρα του αγώνα, τους προξένησε πανικό μέχρι να σιγουρευτούν ότι ο τραυματισμός του Άγγελου δεν ήταν ανησυχητικός. Στον μικρό Άγγελο παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί έκριναν ότι υπήρχε ανάγκη να κάνει ράμματα. 

Η δήλωση του Γιώργου Τσαλίκη για το ατύχημα

Η εφημερίδα Εspresso ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά για το ατύχημα του γιου του, Άγγελου: "Έχω μιλήσει με αυτούς που έπρεπε να μιλήσω. Το παιδί μου είναι καλά. Το θέμα έληξε."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR