counter

Λατρεύει το μπλε και το φορά από τα νύχια μέχρι και τα παπούτσια

Λατρεύει το μπλε και το φορά από τα νύχια μέχρι και τα παπούτσια
Λατρεύει το μπλε και το φορά από τα νύχια μέχρι και τα παπούτσια

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια που ετοιμάζει το επόμενο video clip της άδραξε την ευκαιρία και βγήκε να κάνει μια βόλτα για ψώνια. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε κατά τη διάρκεια της βόλτας της και πραγματικά το πρώτο πράγμα που διαπιστώσαμε είναι ότι η 28χρονη Lily Allen είναι λάτρης του μπλε χρώματος.

Ο λόγος για την Lily Allen που από τα παπούτσια μέχρι και τα νύχια το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις ασχέτως αν ταιριάζει με τα ρούχα της ή το στυλ της. Η νεαρή τραγουδίστρια που στα video clip της έχει μια χιουμοριστική διάθεση και της αρέσει να διακωμωδεί πολλές φορές καταστάσεις της μουσικής βιομηχανίας, φορούσε ένα total black look και το είχε συνδυάσει με τα alternative παπούτσια της τα οποία ήταν ριγέ σε μπλε τόνο και είχαν πάνω τους μικρά άνθη με μια περλίτσα μέσα τους. Τα νύχια της ήταν μακριά και το βερνίκι ήταν τιρκουάζ με σχέδια λευκά.

Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε τη Lily Allen να έχει κοτσίδια στα μαλλιά και εννοείται ότι οι κορδέλες που κοσμούν τα μαλλιά της είναι μπλε σε ανοιχτό τόνο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR