counter

Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με τη μαμά της και μιλάει για τον σύντροφό της

Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με τη μαμά της και μιλάει για τον σύντροφό της
Λάουρα Νάργες: Ποζάρει με τη μαμά της και μιλάει για τον σύντροφό της

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ! έχοντας στο πλευρό της, την πολύαγαπημένη της μητέρα Ράνια. Η νεαρή παρουσιάστρια που μετατράπηκε σε "εξολοθρευτή" του Dancing with the Stars μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Γερμανία και την επιλογή της να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Λάουρα Νάργες

Μάλιστα αν και πολύ μικρή σε ηλικία η Λάουρα Νάργες, είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Δαλάκο δεν το κρύβει και σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ανοιχτή σε μια πρόταση γάμου δείτε τι απάντησε!

"Θέλω και να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Από µικρό παιδί είχα όνειρο να αποκτήσω πολλά παιδάκια που θα τρέχουν στον κήπο και εγώ ξοπίσω να τα κυνηγάω. Αν ερχόταν όµως αύριο ο αγαπηµένος µου µε ένα µονόπετρο και µου έλεγε: «Θέλω να σε παντρευτώ», µάλλον θα λιποθυµούσα! (Γελάει.) Δεν ξέρω τι θα απαντούσα. Επειδή, όπως είπα και στην αρχή, εµπιστεύοµαι πολύ τα σηµάδια, πιστεύω ότι µόνο όταν µου συµβεί, θα ξέρω τι απάντηση θα δώσω. Αν µου δώσει το δαχτυλίδι και µέσα µου «σκοτεινιάσω», τότε θα καταλάβω ότι δεν θα πρέπει να παντρευτώ. Αν κλάψω από χαρά και αισθανθώ την καρδιά µου να φτερουγίζει, τότε αυτό θα σηµαίνει ότι βρήκα τον άνθρωπο µε τον οποίο θέλω να µοιραστώ τη ζωή µου". 

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 2002

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR