counter

Λάουρα Νάργες: Η μεγάλη έκπληξη που έκανε για τα παιδιά της "Αγκαλιάς"

Λάουρα Νάργες: Η μεγάλη έκπληξη που έκανε για τα παιδιά της "Αγκαλιάς"
Λάουρα Νάργες: Η μεγάλη έκπληξη που έκανε για τα παιδιά της "Αγκαλιάς"

Η 22η Ιουνίου ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για το Infokids.gr, καθώς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια γιορτή για μικρά παιδιά που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους, όσο άλλα.

Όπως κάθε χρόνο -τα τελευταία 4 χρόνια- λοιπόν, διοργανώθηκε ένα απίθανο πάρτι-έκπληξη για τα παιδιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», με αφήγηση του παραμυθιού «Η ανυπόμονη Εύη» της Ελένης Δασκαλάκη (εκδ. Ψυχογιός) από την Κέλυ Σταυροπούλου, πλούσια δώρα και τρεις φοβερές τούρτες για τους μικρούς εορτάζοντες!

Η μεγάλη έκπληξη της γιορτής, βέβαια, δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση της αγαπημένης μικρών και μεγάλων, Λάουρας Νάργες, η οποία έφερε στα παιδιά τις τούρτες τους, έσβησε μαζί τους τα κεράκια τους, αλλά και έπαιξε και φωτογραφήθηκε με μεγάλη χαρά μαζί τους!

Στο πλαίσιο της γιορτής, πραγματοποιήθηκε κουβέντα με την Πρόεδρο του Συλλόγου, πρεσβυτέρα Βαρβάρα Μεταλληνού, αλλά και τον Αντιπρόεδρο, τον γυναικολόγο κ. Βασίλη Μπέλλιο, σχετικά με τον σκοπό της «Αγκαλιάς» που δεν είναι άλλος από το να στηρίξει με κάθε πιθανό τρόπο νέες κοπέλες που βρίσκονται με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, προκειμένου να αποφευχθούν τα τραγικά γεγονότα παιδοκτονιών που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, αλλά και κάθε νέα μαμά που δυσκολεύεται να μεγαλώσει το παιδί της.

Συγκινητικά ήταν και τα λόγια της Λάουρας Νάργες που με μεγάλη προθυμία αποδέχτηκε το κάλεσμά στο πάρτι και χαρακτηριστικά είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που με τον τρόπο μου, όποιος κι αν είναι αυτός, μπορώ να βρεθώ σήμερα εδώ, και να βάλω κι εγώ ένα μικρό τουβλάκι για να στηθεί αυτό το καστράκι».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR