counter

Λάουρα Νάργες: Η καταγωγή, το βιογραφικό και η εγκυμοσύνη

Λάουρα Νάργες: Η καταγωγή, το βιογραφικό και η εγκυμοσύνη
Λάουρα Νάργες: Η καταγωγή, το βιογραφικό και η εγκυμοσύνη

Την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες, η οποία και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι. Η είδηση έγινε γνωστή μόλις η Λάουρα μπήκε στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και σίγουρα το βιογραφικό αλλά και η καταγωγή της, ανήκουν σε εκείνα που ενδιαφέρουν το κοινό. Εμείς λοιπόν, τα συγκεντρώσαμε όλα σε ένα άρθρο!

Λάουρα Νάργες: Το βιογραφικό, η ηλικία και η καριέρα της

  • Η Λάουρα Νάργες γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990 στο Μέντεν της Γερμανίας από Ελληνίδα μητέρα και Γερμανό πατέρα και η ηλικία της είναι 31 ετών.
  • Από την πλευρά της μητέρας της η καταγωγή που έχει η Λάουρα Νάργες είναι από τον Λιθότοπο Σερρών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό έχοντας ως πρότυπο την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
  • Σε ηλικία 17 ετών, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το MEGA, κίνηση που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, όπου και ολοκλήρωσε το σχολείο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

  • Εκεί η Λάουρα Νάργες έφτασε μέχρι και την φάση των ζωντανών εκπομπών του διαγωνισμού κατακτώντας την 25η θέση στην τελική κατάταξη. Ακόμη, σπούδασε δημοσιογραφία και έπειτα συνέχισε με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Medditeranean College of Greece, από όπου και αποφοίτησε.
  • Το 2008, λίγο αφότου αποχώρησε από το «So You Think You Can Dance», πέρασε από οντισιόν για παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι MAD TV αναλαμβάνοντας τελικά την παρουσίαση τριών νεανικών εκπομπών. Οι εκπομπές αυτές ήταν το «Magestics», το «Your Space» και το «MAD Countdown». Η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίστηκε μέχρι και το 2010. Το 2009, η Λάουρα Νάργες συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία «Η Κληρονόμος» έχοντας ένα μικρό ρόλο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

  • Το 2011, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την κρατική τηλεόραση. Εκεί αρχικά παρουσίασε τον ελληνικό τελικό της Eurovision την άνοιξη του 2011, από τον οποίο προέκυψε το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην διαγωνισμό εκείνη τη χρονιά. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ανέλαβε την παρουσία της νεανικής ψυχαγωγικής εκπομπής «Escape» μαζί με τον Ηλία Παπαχαραλάμπους στην απογευματινή ζώνη της ΕΤ1. Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Εκεί τη σεζόν 2011-2012 ήταν συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή στη σατιρική εκπομπή «ΟΛΑ» ενώ έπαιξε και στη διαδικτυακή σειρά «Flatmates» ως ηθοποιός στο web tv του σταθμού.

  • Τη σεζόν 2012-2013 η Λάουρα Νάργες συμμετείχε στην τρίτο κύκλο του ελληνικού σόου χορού «Dancing with the stars» φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό. Την επόμενη σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, η Λάουρα Νάργες παρουσίασε την διαδικτυακή εκπομπή «City Hopping» στο ΑΝΤ1 Web TV ενώ πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρανκεστάιν», στο θέατρο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη.
  • Το 2015, πρωταγωνίστησε και πάλι στο θέατρο στην παιδική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας», που έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ρόλο.

  • Το 2017, η Λάουρα Νάργες επέστρεψε τηλεοπτικά, συμμετέχοντας στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης «Survivor Greece» στον ΣΚΑΪ. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα των "Διασήμων" παραμένοντας στο παιχνίδι για τρεις μήνες, ενώ αποχώρησε στο επεισόδιο 54.
  • Από το 2017 μέχρι το 2018 ήταν παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show «The Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ ενώ το 2019, παρουσίασε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα. Τη σεζόν 2020-2021, επιστρέφει στη θέση της παρουσιάστριας backstage του «The Voice of Greece».

  • Το 2021, συμμετείχε στο μουσικό σόου «Just the 2 of Us» ως διαγωνιζόμενη, με coach τον Νικηφόρο και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από κοινό και την επιτροπή.

Η Λάουρα Νάργες και το ραδιόφωνο

  • Η Λάουρα Νάργες ξεκίνησε τη ραδιοφωνική της καριέρα στον Ρυθμό 949 τον Ιούνιο του 2015 μαζί με τον Χρήστο Κούτρα όπου παρουσίασαν μαζί εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

  • Στη συνέχεια το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο "μετακόμισε" για 2 χρόνια στον Love Radio και όταν επέστρεψε η Λάουρα από το Survivor συνέχισαν μαζί στον Music.
  • Τον Οκτώβριο του 2018 η Λάουρα Νάργες παρουσίασε εκπομπή στον ίδιο σταθμό με τον Νικόλα Ράπτη για μία χρονιά, την επόμενη με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ενώ πλέον παρουσιάζει μόνη της εκπομπή στον ίδιο σταθμό

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι

  • Από τον Ιούνιο του 2021, είναι σε σχέση με τον συνθέτη και τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι και σύντομα ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι!

Χρήστος Σαντικάι - Λάουρα Νάργες: Η φιλία που έγινε love story και η γλυκιά αναμονή για το πρώτο τους παιδί

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR