counter

Λάουρα Νάργες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της πριν από 10 χρόνια και το δημόσιο μήνυμα!

Λάουρα Νάργες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της πριν από 10 χρόνια και το δημόσιο μήνυμα!
Λάουρα Νάργες: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της πριν από 10 χρόνια και το δημόσιο μήνυμα!

Τη Λάουρα Νάργες την γνωρίσαμε μέσα από την το reality χορού So You Think You Can Dance 2 στο MEGA, στο οποίο μας έδειξε τις χορευτικές τις ικανότητες. Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να μην ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το χορό, αλλά πάντα τον έχει μέσα στην καρδιά της.

Η ίδια, ως λάτρης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Χθες το βράδυ, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, η Λάουρα θυμήθηκε εκείνη την εποχή κι έτσι δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια από τα παρασκήνια του χορευτικού show.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «8 Μαρτίου 2008: Σαν σήμερα (και ας έχουν περάσει λίγα μόνο λεπτάκια μετά τις 12) πριν από 10 χρόνια πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα με αφορμή τα live shows του So You Think You Can Dance 2 στο MEGA. Έκτοτε, δεν επέστρεψα ποτέ ξανά στη Γερμανία, τη χώρα στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα 17 μου χρόνια και στην οποία μέχρι και σήμερα βρίσκεται η οικογένειά μου (όσο να πεις, δύσκολος ο απότομος απογαλακτισμός). Μέσα στις αποσκευές μου: κάτι φαρδιά παντελόνια και τισερτ χιπ χοπ, μπαντάνες, σνίκερς και άγνοια κινδύνου! Ιδίως χωρίς το τελευταίο, νομίζω δε θα είχα κάνει ποτέ αυτή τη δραστική αλλαγή στη ζωή μου. Αυτή η εμπειρία ζωής, μου δίδαξε πως αν τελικά δεν έχεις τα κότσια να ρισκάρεις, δε θα δεις ποτέ το πόσο είσαι σε θέση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Όποιοι και αν έχεις επιλέξει να είναι αυτοί.  Πιστέψτε στον εαυτό σας, στα όνειρά σας, ό,τι και να σας λένε οι τριγύρω. Αυτός που ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς, είναι μόνο ο εαυτός σας! Cheers στην επόμενη δεκαετία που έρχεται, είμαι σίγουρη πως θα είναι ακόμα πιο υπέροχη και ανυπομονώ! Μία σφιχτή αγκαλιά και ένα φιλί στο δεξί μάγουλο σε όλους εσάς για την αφοσίωση και τη στήριξή σας! Σας αγαπώ πολύ».

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Λάουρα Νάργες στο So You Think You Can Dance

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR