counter

Λάμπρος Κωνσταντέας: Μιλάει για τον ρόλο του “Ιορδάνη” στις “Άγριες Μέλισσες”

Λάμπρος Κωνσταντέας: Μιλάει για τον ρόλο του “Ιορδάνη” στις “Άγριες Μέλισσες”
Λάμπρος Κωνσταντέας: Μιλάει για τον ρόλο του “Ιορδάνη” στις “Άγριες Μέλισσες”

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε σήμερα Τετάρτη, ο Λάμπρος Κωνσταντέας.

Ο νεαρός ηθοποιός ενσαρκώνει τον “Ιορδάνη” στις “Άγριες Μέλισσες” και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, αλλά και για τον ρόλο του.

«Είχαμε κάνει τη συνάντηση με τον σκηνοθέτη και όταν με πήραν να μου πουν οκ και μου έστειλαν το πρόγραμμα για να ξεκινήσουμε, δυο μέρες μετά ακυρώθηκαν τα γυρίσματα λόγω καραντίνας. Κι επειδή είναι η πρώτη δουλειά στην τηλεόραση, σκεφτόμουν: Θα με πάρουν μετά την καραντίνα; Ευτυχώς είμαστε εδώ τώρα και περνάμε πολύ ωραία. Νιώθω τυχερός γιατί είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά. Υπάρχει ένα δισταγμός όταν πας να ξεκινήσεις αυτό το πράγμα γιατί υπάρχει μια έκθεση, δεν ξέρεις και εσύ να χειρίζεσαι τους ρυθμούς της τηλεόρασης», είπε στην αρχή ο Λάμπρος Κωνσταντέας.

Για τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες” είπε: «Ο Ιορδάνης είναι ένα παιδί που έχει πολύ ανάγκη να βρει τον άνθρωπό του και στα μάτια της Δρόσως το βρίσκει αυτό, οπότε κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Είμαστε στο πρώτο φλερτ, στη διεκδίκηση. Ο Ιορδάνης δεν γνωρίζει για το παιδί της Δρόσως. Ο Ιορδάνης έρχεται από τη Λάρισα και αναλαμβάνει την επιχείρηση του πατέρα του -υφασματέμπορας που πέθανε πριν από λίγους μήνες. Επωμίζεται ένα βάρος καινούριο. Κάπως πρέπει να κλείσει τα κενά της μοναξιάς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR