counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα κιλά που έχασε στο Survivor και η απάντηση για τα χρήματα που κέρδισε

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα κιλά που έχασε στο Survivor και η απάντηση για τα χρήματα που κέρδισε
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα κιλά που έχασε στο Survivor και η απάντηση για τα χρήματα που κέρδισε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε την Τρίτη ο Λάμπρος Κωνσταντάρς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή στο Survivor.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα κιλά που έχασε κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Βαλάντη, αλλά και στην αμοιβή του.

«Έχασα 16 κιλά. 15 εκεί και 1 εδώ. Στην ταυτότητα θα σβήσω φέτος 43 κεριά. 52 ημέρες που δεν μπορούσα να φοράω τα γυαλιά και πρακτικά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τους φακούς επαφής, λόγω ότι τα χέρια δεν μπορούσα να τα καθαρίσω, συνήθισαν τα μάτια να βλέπουν χωρίς γυαλιά…», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην κόντρα με τον Βαλάντη και αποκάλυψε πως έλυσαν τις διαφορές τους.

«Με τον Βαλάντη είχαμε μια πολύ σύντομη συνεργασία για 1-2 τραγούδια. Τεμπέλης δεν είμαι και δεν υπήρξα ποτέ.  Ο Βαλάντης αυτό πίστεψε και αυτό είπε. Μιλήσαμε με τον Βαλάντη. Με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε να το σταματήσουμε γιατί δεν έχει νόημα όλο αυτό και συμφώνησα γιατί και εγώ πιστεύω ότι δεν έχει νόημα αυτό. Παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές από τη μέρα που επέστρεψα και είπα κάποια πράγματα, είπα και μέσα μου ότι είναι κρίμα που πήγα στο Survivor, πέρασα ωραία, αναθεώρησα κάποια πράγματα να κάθομαι τώρα να θυμάμαι άσχημα πράγματα και να μιλάω άσχημα για κάποιον ό,τι και αν έγινε. Νερό και αλάτι που λένε και μια χαρά. Προτιμώ να μην ξαναμιλήσω για τον Βαλάντη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αμοιβή του στο Survivor ανέφερε«Δόξα τω Θεώ πήρα καλά λεφτά. Έμεινα 7 εβδομάδες και κάτι» Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αν ήρε 40.000 με 50.000 ευρώ ο ίδιος απάντησε αινιγματικά: «Δεν είδα κάτι στο λογαριασμό μου. Ούτως ή άλλως είναι αφορολόγητα, γιατί είναι ως έπαθλο, δεν έχω να κρύψω κάτι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη συμμετοχή του στο Survivor:

 

 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR