counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη που μας πέρασε και σήμερα στην εκπομπή «Όλα γκουντ»  προβλήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όλα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα “καρφιά” του πατέρα του, Δημήτρη, για την αποχώρησή του από το Survivor

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις επιστρέψω στην Αθήνα είναι να πάω στους γονείς μου, στη Στεφάνια και στην αδερφή μου. Στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, αλλά είμαι γεμάτος και χωρίς απωθημένα γιατί το έζησα στο έπακρο.

Με την Βρισηίδα δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν ήμασταν πολύ κοντά και θεωρούσαν πως θα ψήφιζε την Αθηνά. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα γύρισε και μου είπε πως δεν ήθελε να φύγω. Της είπα να μην νιώθει βάρος, γιατί έτσι είναι το παιχνίδι, οπότε εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είχε στο νου της κάτι υπόγειο.

Παγώσαμε όλοι με τα λόγια του Βαλάντη στο συμβούλιο. Δεν μπορώ να βρω λόγια να το περιγράψω. Βαλέ το χειρότερο πράγμα, τον χειρότερο άνθρωπο που μπορείς να σκεφτείς στη ζωή σου. Αυτό το πράγμα σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δεν βρίσκω λόγια να πω, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει περάσει και ο ίδιος δύσκολα. Θέλω να ξεχάσω ότι υπήρξε και για αυτό το σκηνικό και για πολλά άλλα σκηνικά. Μπαίνει ένα τεράστιο “Χ” και το λήγω εδώ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά την αποκάλυψη στο συμβούλιο από την Μυριέλλα Κουρεντή για την ψηφοφορία των "Μαχητών"  ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε:

«Δεν σκέφτηκα στρατηγικά, σκέφτηκα λογικά. Της είπε να το πει για να αποκαλυφθεί στην υπόλοιπη μπλε ομάδα ότι αναμεσά τους έχουν δυο ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό τους. Είναι λογική όχι στρατηγική»

Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά αποκάλυψε τη σχέση της ηθοποιού με τον Τζον.

"Υπήρξε ένα φλερτ. Το είδατε όλοι. Δεν νομίζω πως το αρνήθηκε κανείς από τους δυο. Γιατί να βγω εγώ ως τρίτος παρατηρητής να πω πως δεν υπήρξε. Υπήρξε φλερτ και ήταν τελείως πλατωνικό. Εγώ ξέρω από τη Μυριέλλα πως ο Τζον είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος μετά την οικογένειά της. Δεν μου διακρίβωσε το επίπεδο της σχέσης που έχουν. Κατάλαβα πως είναι κοντά εδώ και πολλά χρόνια. Εμένα με είδατε κοντά με την Μυριέλλα και τον Απόστολο". 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την αποχώρηση από το Survivor:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR