counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο λόγος που πήγε στο Survivor, τα “καρφιά” για τον Βαλάντη και η σχέση της Μυριέλλας με τον John και τον Κατσαούνη

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο λόγος που πήγε στο Survivor, τα “καρφιά” για τον Βαλάντη και η σχέση της Μυριέλλας με τον John και τον Κατσαούνη
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο λόγος που πήγε στο Survivor, τα “καρφιά” για τον Βαλάντη και η σχέση της Μυριέλλας με τον John και τον Κατσαούνη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο δημοσιογράφος μίλησε την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα».

«Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό»., πρόσθεσε γοια την Μυριέλλα Κουρεντή και τη σχέση της με τον John και τον Κατσαούνη.

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν μπορούσα να αντέξω την Βρισηίδα λόγω των νεύρων και των φωνών. Δεν είναι στο στυλ μου καθόλου. Κατάλαβα στο Survivor ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου και με ανθρώπους που δεν τους έδινα χρόνο. Όσο είσαι εκεί και είσαι αποκομμένος, αναθεωρείς πράγματα που τα είχες δεδομένα, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε, αυτό μου έμεινε πιο πολύ. Εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και μου βγήκε σε καλό. Εγώ μπήκα χωρίς στρατηγική στο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, ανέφερε: «Το κορίτσι μου είναι καλά. Τα ταλαιπωρήθηκε και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Την τρελάνανε και επειδή είναι μία πολύ πρόσφατη σχέση, ήθελε να μην ταλαιπωρηθεί τόσο. Το διαχειρίστηκε όμως οπότε όλα καλά»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR