counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ"
Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του «Fay’s Time» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, με αφορμή το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε ανοιχτά τη στήριξή του στη Φαίη Σκορδά, ενώ, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δε θα ξεχάσει ποτέ αυτό που συνέβη σήμερα.

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την αγαπήσω και να τη σεβαστώ πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου κι αν δουλεύω. Για πάντα. Μόνο και μόνο για αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα.

Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα, πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν. Και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια, κακό είναι να μην τη βρίσκεις. Όλοι μπορεί να τη χρειαστούμε κάποια στιγμή» ακούγεται να λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο βίντεο που ανέβασε στα instastories.

Διαβάστε επίσης: Kατερίνα Kαινούργιου: Απίστευτο ξέσπασμα για τη Φαίη Σκoρδά - "Promo τους κάνουμε, 5% κάνει"

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά.

Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα.

Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δε σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι και δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Και πραγματικά να βγει ένας και να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου.

Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δική μας εκπομπή είχε έρθει καλεσμένος ο κύριος Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με τη κτηνοβασία, δε θα έβγαινα μετά από break και θα είχα τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει, το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός» είπε, μεταξύ άλλων, εκνευρισμένη στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR