counter

Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού OK!

Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού OK!
Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού OK!

Από τη Φανή Αγγελίδου

Η ελληνική showbiz, γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου, μαζί με το περιοδικό OK!, τα 500 τεύχη με ένα μεγάλο party στο Island στη Βάρκιζα!  Το "παρών" στο party έδωσαν ο Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, κ. Θοδωρής Κυριακού, Γενικός Διευθυντής της Daphne Communications, κ. Φάνης Ταμπάκης και φυσικά ο Διευθυντής του περιοδικού OK!, Νίκος Γεωργιάδης.

Το κόκκινο χαλί του Island, γέμισε μεταξύ άλλων από τη λάμψη της Δούκισσας Νομικού, της Μαρίας Μπεκατώρου, της Σάσας Σταμάτη, της Καλομοίρας, της Έλενας Παπαβασιλείου, της Όλγας Λαφαζάνη, της Μαρίας και Εύης Φραγκάκη, της Βάσως Κολλιδά, της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Κατερίνας Καινούργιου, του Λάκη Γαβαλά,  της Αντωνίας Καλλιμούκου, του Νίκου Αναδιώτη με τη σύζυγό του, τον Πάνο Καλλίδη επίσης, με τη σύζυγό του, της Έμυς Λιβανίου, του Βασίλειου Κωστέτσου, της Νόνης Δούνια, της Κατερίνας Γκαγκάκη, της Γωγώς Μαστροκώστα, της Ζέτας Δούκα, της Τζούλιας Νόβα, της Μιμής Ντενίση, της Βίκυς Χατζηβασιλείου, της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Αγγελικής Ηλιάδη, της Νίνας Λοτσάρη, της Βάνας Μπάρμπα, της Αποστολίας Ζώη,  και χαρίζοντας την πιο γλυκιά ευχή τους, ο καθένας ξεχωριστά.

Η βραδιά ήταν υπέροχη, τα ποτά και τα εδέσματα ήταν πλούσια για τους παρευρισκομένους, ενώ ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα, ανέβηκαν on stage, δίνοντας μια μοναδική συναυλία, που απόλαυσαν οι Έλληνες celebrities, αφού χόρεψαν με την καρδιά τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR