counter

Λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική συναυλία "Μια χώρα, μια φωνή"

Λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική συναυλία "Μια χώρα, μια φωνή"
Λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική συναυλία "Μια χώρα, μια φωνή"

Η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «Μια χώρα, μια φωνή» που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιουλίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Stavento έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή και ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες τους καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες θαυμαστές τους που έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν την προσπάθεια της "Αποστολής" και για να τους απολαύσουν.

Ανάμεσα στους χιλιάδες παρευρισκόμενους της συναυλίας ήταν και πολλά λαμπερά ονόματα της ελληνικής showbiz που έσπευσαν να στηρίξουν με την παρουσία τους τη μεγάλη φιλανθρωπική προσπάθεια.

Στην συναυλία το "παρών" έδωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1 κα Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, κος Γιάννης Λάτσιος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τους: Γιώργο Λιάγκα, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Άννα Πρέλεβιτς, Γιάννη Σαββιδάκη, Δέσποινα Μοιραράκη, Γιώργο Καπουτζίδη, Σάσα Σταμάτη, Ελένη Χατζίδου, Κλέλια Πανταζή, Νίκο Γεωργιάδη και πολλούς ακόμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR