counter

Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013!

Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013!
Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013!

Μια υπέροχη βραδιά με πολύ μουσική και λάμψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο TAE KWO DO στο Φάληρο.

Τα μουσικά βραβεία MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και πλήθος καλλιτεχνών βρέθηκαν εκεί για να απονείμουν βραβεία, να παραλάβουν, να εντυπωσιάσουν με τις δημιουργίες τους και να ξεσηκώσουν το κοινό με τα ανατρεπτικά ντουέτα και τα τραγούδια τους.

Τα βραβεία κατέκτησαν με τη σειρά.

  1. Η Demy για το καλύτερο «Video Clip Pop». Στη σκηνή ανέβηκαν ο Θανάσης Αλευράς μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι έδωσαν το βραβείο στη Demy, για το κομμάτι «Πόσες Χιλιάδες καλοκαίρια».
  2. Ο Παντελής  Παντελίδης ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος. Ο τραγουδιστής παρέλαβε το βραβείο από την Έλενα Παπαρίζου.  
  3. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καλύτερο τραγούδι. Η Μαίρη Συνατσάκη και η Μαρία Μπεκατώρου ανέλαβαν να παραδώσουν το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς. Νικητής ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το «Ποτέ Ξανά». 
  4. "Video clip Dance" στις Έλενα Παπαρίζου – Playmen –Courtney: Το βραβείο «Video Clip Dance», δόθηκε από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Πέτρο Λαγούτη και τον Μάνο Πίντζη στην Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen και την Courtney Parker για το «Party all the time». 
  5. Αντώνης Ρέμος, καλύτερο λαϊκό video clip. Στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Τάκης Ζαχαράτος, ως Μύριαμ Απλού, να τραγουδούν το «Δώσ' μου να πιω το δηλητήριο» της Ρίτας Σακελλαρίου, πριν δώσουν το βραβείο του καλύτερου λαϊκού video clip στον Αντώνη Ρέμο.
  6. Γιώργος  Σαμπάνης: Καλύτερο pop – rock video clip. Η απονομή έγινε από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στον Γιώργο Σαμπάνη για το «Καλύτερο Video Clip Rock». Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να βρεθεί στην απονομή και ευχαρίστησε για το βραβείο μέσα από ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει.
  7. Stan, κέρδισε το βραβείο του urban video clip για το κομμάτι «Καλοκαιρινή δροσιά».
  8. Έλενα Παπαρίζου, Καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης. Το βραβείο της παρέδωσαν οι «Άνδρες έτοιμοι για όλα» Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης και Μάνος Ιωάννου.
  9. Έλενα Παπαρίζου - Cortney Parker. Καλύτερο ντουέτο. Το δίδυμο, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο, το οποίο κέρδισε το κομμάτι «Party All The Time» -  το δεύτερο βραβείο της βραδιάς για το συγκεκριμένο κομμάτι και το τρίτο για την Έλενα Παπαρίζου.
  10. Σάκης Ρουβάς, Καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης. Το βραβείο του Άνδρα Καλλιτέχνη, παρέδωσε η Ναταλία Γερμανού, στον Σάκη.
  11. Μέλισσες, Καλύτερο συγκρότημα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Καλλίδης απένειμαν το  βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος.
  12. Βραβείο MAD Kύπρου στους Vegas.
  13. "Fashion Icon σε video clip" στην Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν οι Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Λαγιοπουλος για το clip του «Πιο έρωτας πεθαίνεις».
  14. Καλλιτέχνης της χρονιάς, ο Αντώνης Ρέμος. Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Καίτη Γαρμπή έκαναν ακόμα μια εμφάνιση στη σκηνή, για να απονείμουν το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς.
  15. Σάκης Ρουβάς, Video clip της χρονιάς. Ήταν το τελευταίο βραβείο της βραδιάς και το παρέδωσαν ο Γιάννης Λάτσιος και η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Σάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR