counter

Lamanif: "Λύγισε" ο πατέρας του - "Να βρεθεί θέλω και όλα θα γίνουν"

Lamanif: "Λύγισε" ο πατέρας του - "Να βρεθεί θέλω και όλα θα γίνουν"
Lamanif: "Λύγισε" ο πατέρας του - "Να βρεθεί θέλω και όλα θα γίνουν"

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif κορυφώνεται, καθώς ο 24χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν έπειτα από ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον νεαρό ράπερ. Ο ίδιος στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εξομολογείται πως θέλει να αυτοκτονήσει. Η γιαγιά του είναι αυτή που δήλωσε την εξαφάνισή του, ενώ έχει βγει και silver alert για να συγκεντρωθούν στοιχεία, ώστε να βρεθεί. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τα ίχνη του.

Ο πατέρας του Lamanif, Θεοφάνης Μανιφάβας που ζει μόνιμα στη Γερμανία, μίλησε στο Love it και «λύγισε» αναφερόμενος στην εξαφάνιση του γιου του.

«Την ημέρα που χάθηκε το απόγευμα γύρω στις 16:00 – 16:30, μόνο ένα μήνυμα στο Instagram. Με ρώτησε μόνο “τι κάνεις μπαμπά;” και του απάντησα με φωνητικό μήνυμα “καλά αγάπη μου θα τα πούμε το βράδυ”. Και το βράδυ έγιναν αυτά που έγιναν και δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε ξανά. Ήταν χαρούμενος τελευταία, γιατί είχε βγάλει και το καινούργιο του τραγούδι και μου λέει “μπαμπά θα πάω πολύ καλά”. Κι εγώ μόνο να βρεθεί θέλω και όλα θα γίνουν. Να δω μόνο ότι είναι καλά» είπε συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού ράπερ.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR