counter

Λάκης Κομνηνός: Η εξομολόγησή του για την Έλενα Ναθαναήλ – “Δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο πλάσμα…”

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Λάκης Κομνηνός.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Λάκης Κομνηνός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνάδελφό του και καλή του φίλη Έλενα Ναθαναήλ, τονίζοντας πως ήταν μια σπάνια γυναίκα και μάλιστα εξέφρασε το παράπονό του, ότι ανακάλυψε ο ένας τον άλλον πολύ αργά.

«Ήταν τόσο φιλομαθής που αυτό με γαργάλαγε να την κάνω παρέα και να την αναζητώ. Κάναμε βαθιές συζητήσεις για πράγματα τα οποία για τους άλλους μπορεί να ήταν αδιάφορα. Ενδιαφερόταν και πως φυτεύετε το κλίμα.

Εγώ είχα τύχει να τη δω όταν ήταν 16. Την είχε φέρει η μητέρα της στο Φίνο, την ίδια ακριβώς ημέρα που πήγα να κάνω και εγώ ένα δοκιμαστικό. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια γυναίκα, ήμουν νέος δεν είχα μια πληθώρα προτάσεων για να ξεχωρίσω και να πω αυτή είναι πρώτη και αυτή δεύτερη. Είχε σταματήσει το μυαλό μου. Είχα δει μια μαύρη φοράδα πανέμορφη, ήταν κούκλα. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο όμορφο πλάσμα σε αυτή την ηλικία», είπε ο Λάκης Κομνηνός.

Να θυμίσουμε πως ο Λάκης Κομνηνός και η Έλενα Ναθαναήλ έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στην συνύπαρξή τους στην κινηματογραφική ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR