counter

Λάκης Γαβαλάς: “Όταν μπήκα στη φυλακή, αισθάνθηκα ταπεινωμένος”

Λάκης Γαβαλάς: “Όταν μπήκα στη φυλακή, αισθάνθηκα ταπεινωμένος”
Λάκης Γαβαλάς: “Όταν μπήκα στη φυλακή, αισθάνθηκα ταπεινωμένος”

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks, Λάκης Γαβαλάς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο της ζωής του, εκείνη της φυλακής κατά την οποία όπως είπε ένιωθε αρκετά ταπεινωμενος.

«Όταν μπήκα στη φυλακή αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και πολύ ταπεινωμένος. Έκατσα κάτω και αντλούσα από τη χλιδή και την καταξίωση που ζούσα τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τη δουλειά μου. Αυτό όμως δεν έκανε να περνάει η ταλαιπωρία που τραβούσα…  Μετά το τρίμηνο, όταν μου έλεγαν όλοι πως θα μείνω τουλάχιστον ένα εννιάμηνο….λέω “έτσι είναι; Οκ! Πόσα άτομα έχει η φυλακή;” και μου απάντησαν περίπου 2600 άτομα. Πρώτη φορά, λέω, που θα έχω 2600 κομπάρσους στον πρωταγωνιστικό μου ρόλο. Και έτσι έκανα, είπα «Λάκη, πρωταγωνιστής σε φιλμ που έχει να κάνει με τις φυλακές». Αισθάνομαι πολύ αδικία αλλά κοίταξε να δεις, μπορεί να είχα προκαλέσει με τη συμπεριφορά μου όμως δουλεύοντας με διεθνείς σχεδιαστές και όντας πιο συνετός από εκείνους, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να προκαλέσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR