counter

Λάκης Γαβαλάς: "Εξαιτίας των ναρκωτικών έχασα πολλά" (Video)

Λάκης Γαβαλάς: "Εξαιτίας των ναρκωτικών έχασα πολλά" (Video)
Λάκης Γαβαλάς: "Εξαιτίας των ναρκωτικών έχασα πολλά" (Video)

Λάκης Γαβαλάς

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής και φετινός διαγωνιζόμενος του Dancing with the Stars 4 παραχώρησε μια ακόμα αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για όλα: για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην φυλακή, την συμμετοχή του στο χορευτικό show, αλλά και τα ναρκωτικά που του στέρησαν έναν έρωτα.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στο θέμα των ναρκωτικών στην ζωή των επωνύμων. O Λάκης Γαβαλάς είπε ότι δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ποτέ αν και πρώην σύντροφός του έκανε χρήση. Δήλωσε χαρακτηριστικά γι’αυτό: "Πολλοί stars του εξωτερικού όπως ξέρετε είναι εθισμένοι σε ουσίες. Εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ ούτε ένα τρίφυλλο, ποτέ. Έτσι έχασα και έναν μεγάλο έρωτα. Έκανε τρίφυλλο και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω στις συνήθειές του." Ακόμα, πρόσθεσε με το γνωστό του ανατρεπτικό πνεύμα ότι "δεν κάπνιζε τρίφυλλο γιατί τον ενοχλούσε η μυρωδιά".

Ο Λάκης Γαβαλάς μεταξύ άλλων δήλωσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: "Την αδικία την εξοντώνεις με την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου". Δεν δίστασε ακόμα να εκφράσει ευθέως την δυσαρέσκειά του προς την δικαιοσύνη για την στάση της απέναντί του. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ούτε στα ναρκωτικά έπεσα, ούτε στον τζόγο, ούτε στις Ρωσίδες για να πω καλά να πάθεις πλήρωνε!"

Δείτε το video:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR