counter

Λάκης Γαβαλάς: "Βιάστηκα να ασχοληθώ με τις γυναίκες και γι' αυτό τις βαρέθηκα γρήγορα!"

Λάκης Γαβαλάς: "Βιάστηκα να ασχοληθώ με τις γυναίκες και γι' αυτό τις βαρέθηκα γρήγορα!"
Λάκης Γαβαλάς: "Βιάστηκα να ασχοληθώ με τις γυναίκες και γι' αυτό τις βαρέθηκα γρήγορα!"

Λάκης Γαβαλάς

Δυνατός, σίγουρος και πιο έτοιμος να κάνει καινούρια αρχή και να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του είναι ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People. Μίλησε για όλα ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια. Εξομολογήθηκε τον άγνωστο γάμο του με τη γυναίκα από τη Σουηδία που τελικά παντρεύτηκε. Ενώ έδωσε με το δικό του τρόπο εικόνες από τους 14 μήνες που χρειάστηκε να περάσει φυλακισμένος.

Λάκης Γαβαλάς δεν πεθαίνει. Η εταιρία Λάκης Γαβαλάς ας πεθάνει εκατό φορές. Ένας artist ζει ακόμα και στο δρόμο. Αφού κατάφερα και άντεξα μετά από όλα αυτά, δε με σκιάζει τίποτα. Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να μείνω στο δρόμο να κάνω οτοστόπ και να δω πως θα μου φερθεί ο πρώτος που θα σταματήσει", δηλώνει με πείσμα και δεν το βάζει κάτω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα συνεχίσει να ασχολείται με τη μόδα και μάλιστα ετοιμάζει ήδη την καινούρια του collection.

Τον καιρό που έμεινε μέσα στη φυλακή προσπάθησε να προσαρμοστεί. Διακόσμησε το κελί του, έβαλε αρωματικά χώρου και μιλούσε πολύ. «Η φυλακή μου έμαθε να μιλάω περισσότερο, να ζαλίζονται οι άλλοι και να μην προλαβαίνουν να αντιδρούν».

"Έπρεπε να δώσεις σημασία σε κάποιους ανθρώπους, προκειμένου να μην ασχολούνται αρνητικά μαζί σου. Αν κάποιος ασχοληθεί αρνητικά μαζί σου μπορεί να σε σκοτώσει και να μην πάρεις είδηση" Βγαίνοντας από τη φυλακή το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφτεί το ξενοδοχείο ενός φίλου που είναι πάνω στη θάλασσα για να πάρει οξυγόνο.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν παρέλειψε και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του που οι περισσότεροι αγνοούσαμε: "Είχα σχέση 9 χρόνια και παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Ήταν Σουηδέζα. Λέγεται Toril Johansson και ήταν μοντέλο. Όταν φτάσαμε στην Ελλάδα το 1979, ήμουν σε μια υστερία και με τα νεύρα που είχα χωρίσαμε". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR