counter

Lake Party στην Τριχωνίδα! Να είστε όλοι εκεί!

Lake Party στην Τριχωνίδα! Να είστε όλοι εκεί!
Lake Party στην Τριχωνίδα! Να είστε όλοι εκεί!

Για ακόμη μια χρονιά, ένα μαγικό διήμερο ετοιμάζεται πυρετωδώς,  δίνοντας στην κάθε μέρα διαφορετικό παλμό και ένταση…

Το ραντεβού που κανείς δεν θέλει να χάσει!!!

Δίνουμε το ραντεβού μας, λοιπόν, την Πέμπτη  20 Ιουλίου και την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Με σύνθημα την αγάπη για lakesports,  lakevolley και το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με δυνατή μουσική από συγκροτήματα και DJ sets on stage.

Πέμπτη 20 Ιουλίου

Τα Υπόγεια Ρεύματα έρχονται στο Lake Party δίνοντας το έναυσμα για το φετινό καλοκαίρι. Με την σειρά του ο μοναδικός τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & B movies, έρχονται να μας αφυπνίσουν κάθε γλυκιά ανάμνηση με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μεταγενέστερη  διαδρομή του μυθικού τραγουδιστή.

Παρασκευή 21 Ιουλίου

ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. Ένα reunion- έκπληξη που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Στη συνέχεια, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα συναντούν την Ήβη Αδάμου και μαζί ταξιδεύουν με προορισμό το Lake Party για ένα εκρηκτικό, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!

ο πρόγραμμα όμως δεν σταματά εκεί… Ο Consoul Trainin ανεβαίνει στην σκηνή και τα decks παίρνουν φωτιά! Μαζί του ο Γιώργος Γαϊτάνος συνοδεύοντας με το βιολί του και ο Πέτρος Πυλαρινός με την φωνή του.

Φυσικά, από την παρέα μας δεν θα λείπει ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannisσυνεχίζοντας μαζί μας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά!

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου από τον διοργανωτή κ. Γιώργο Λάμπρη,  η οποία μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη! Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Lake Party, στη Λίμνη Τριχωνίδα την Παρασκευή 25 Αυγούστου!!! #savethedate #lakers

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε… Προλάβετε τις προσφορές μας κερδίζοντας δωρεάν μια επιπλέον είσοδο!!!

Λεπτομέρειες για το Lake party στην Τριχωνίδα

Σημεία διανομής εισιτηρίων:
– Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
– Πιθάρι στο Αγρίνιο
– Γερμανός Αγρίνιο
– Γερμανός Μεσολλόγγι
– Αστικά Κτέλ Αγρινίου
–www.lakeparty.gr Online Ticketing

Θα υπάρχουν, επίσης, δρομολόγια Αστικών Λεωφορείων από και προς το χώρο του Lake Party που τα προτείνουμε όπως πάντα για τη δική σας ασφάλεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR