counter

Λαβίνια Σταθάκη: Πέθανε η fashion και beauty blogger - Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Λαβίνια Σταθάκη: Πέθανε η fashion και beauty blogger - Ήταν μητέρα τριών παιδιών
Λαβίνια Σταθάκη: Πέθανε η fashion και beauty blogger - Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Έφυγε από τη ζωή η fashion και beauty blogger, Λαβίνια Σταθάκη. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση η οποία ανέφερε: «Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λαβίνια Σταθάκη ήταν μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Χριστίνα Πολίτη θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη γνωστή beauty και fashion blogger μέσα από κάποιες αναρτήσεις στα social media, καθώς την είχαν γνωρίσει και την εκτιμούσαν ιδιαίτερα.

«Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζεστή επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό. Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι .. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.

Η Ελιάνα Χρυσικόπουλου σημείωσε στο Instagram μετά τον θάνατο της Λαβίνιας Σταθάκη: «Σε άλλα δυσάρεστα, έμαθα πως έφυγε από τη ζωή αυτό το γλυκό κορίτσι που ήξερα ελάχιστα μεν, συμπαθούσα πολύ δε. Μαμά 3 παιδιών. (Μην κάνετε το λάθος να νομίζετε πως έχουμε ατελείωτο χρόνο)».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR