counter

Λάθος φόρεμα για μέρα με αέρα!

Λάθος φόρεμα για μέρα με αέρα!
Λάθος φόρεμα για μέρα με αέρα!

Ντύθηκε στολίστηκε και γεμάτη αυτοπεποίθηση βγήκε για να εντυπωσιάσει τα πλήθη και τελικά κατάφερε όχι μόνο να τα εντυπωσιάσει, αλλά να τα καθηλώσει πάνω της και συγκεκριμένα… πίσω της. Η Kimberley Garner,  δημοφιλής ηθοποιός και σχεδιάστρια εσωρούχων, βάλθηκε να παρουσιάσει τα εσώρουχα της. Ούτε κανονισμένα να τα είχε με τον αέρα!

Η Kimberley Garner δεν υπολόγισε τον αέρα και ενώ πήγε απαστράπτουσα με ένα κατακόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε άψογα την σιλουέτα αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της, αποκάλυψε τα οπίσθια της. Ο αέρας ήταν τόσο δυνατός που έβγαλε όλα τα απόκρυφά της στη φόρα. Όσο για το φωτογραφικό φακό; Έκανε πάρτι και απαθανάτισε καρέ καρέ το αεράκι που φύσηξε και σήκωσε το φόρεμα της 23χρονης ηθοποιού.

Η Kimberley Garner εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη στο Langham Hotel, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Μέριλιν Μονρόε, με τίτλο Cocktails With Monroe και εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της αλλά αν κρίνουμε από τη συνέχεια, επέλεξε το λάθος φόρεμα.

Η νεαρή Λονδρέζα θέλησε να μιμηθεί τη σκηνή που η Μέριλιν Μονρόε κάθισε πάνω από τον εξαερισμό του μετρό και ανασηκώθηκε το αέρινο φόρεμά της, αλλά η προσπάθεια της δε στέφθηκε με επιτυχία καθώς το κατακόκκινο φόρεμα της σηκώθηκε και φάνηκαν τα οπίσθια της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR