counter

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το "αντίο" του Πρωθυπουργού στον Κώστα Καζάκο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το "αντίο" του Πρωθυπουργού στον Κώστα Καζάκο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το "αντίο" του Πρωθυπουργού στον Κώστα Καζάκο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Κώστα Καζάκου, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (13/09) σε ηλικία 87 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και εβδομάδες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» καθώς αντιμετώπιζε χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καζάκος μπήκε στις 26 Ιουλίου στον Ευαγγελισμό με αναπνευστικά προβλήματα. Έδωσε μάχη για τη ζωή του και τελικά κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Καζάκου εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Μιας πληθωρικής και δυναμικής προσωπικότητας, που υπήρξε διαρκώς παρούσα στην Τέχνη, όπως και στη δημόσια ζωή ως βουλευτής. Και από τις δύο θα λείψουν, τώρα, τόσο η επιβλητική του εμφάνιση, όσο και η χαρακτηριστική φωνή του. Αυτήν, με την οποία απέδιδε τους σημαντικούς ρόλους του, αλλά και διατύπωνε τις απόψεις στις οποίες πίστευε. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR