counter

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια- Οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια- Οι τρυφερές ευχές στο Instagram
Kylie Jenner: Η κόρη της Stormi έχει γενέθλια- Οι τρυφερές ευχές στο Instagram

Μία ευτυχισμένη μανούλα είναι η Kylie Jenner από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της, με τον Travis Scott.

Αν και είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, κανένας από τους δύο δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει το γεγονός.

Ωστόσο η Kylie Jenner και ο Travis Scott λατρεύουν την κόρη τους και συνηθίζουν να περνούν δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί, ώστε να δημιουργούν αναμνήσεις στην μικρή.

Η γλυκιά Stormi έχει σήμερα 2 Φεβρουαρίου τα γενέθλια της και όπως είναι λογικό, η Kylie Jenner είναι ενθουσιασμένη, αφού το αγγελούδι της κλείνει τα 3 χρόνια ζωής.

Μέσα από ένα άλμπουμ φωτογραφιών η διάσημη τηλεπερσόνα, θέλησε να στείλει μερικές τρυφερές ευχές στην κόρη της, αφού έγραψε:

«Σε ευχαριστώ θεέ μου, που έστειλες αυτή την ψυχή σε εμένα. Κλαίω σήμερα επειδή δεν μπορώ να σταματήσω τον χρόνο. Είναι όλα τα μικρά πράγματα που μου λείπουν, όπως η γλυκιά φωνούλα σου, οι μεγάλες συζητήσεις μας. Το να σε παρακολουθώ να εξερευνάς τα πάντα από την πρώτη στιγμή, είναι οι καλύτερες μου στιγμές τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη πλευρά είμαι ενθουσιασμένη που σε βλέπω να μεγαλώνεις, είσαι το πιο ξεχωριστό κορίτσι που ξέρω και θα γίνεις η πιο απίστευτη, το ξέρω. Χαρούμενα γενέθλια στο για πάντα μωρό μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR