counter

Kylie Jenner: Η απόφαση που εξόργισε τους θαυμαστές της

Kylie Jenner: Η απόφαση που εξόργισε τους θαυμαστές της
Kylie Jenner: Η απόφαση που εξόργισε τους θαυμαστές της

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με τις φωνητικές ικανότητες της Kylie Jenner. Συγκεκριμένα η νεαρή δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έκανε room tour στα γραφεία της Kylie Cosmetics και στα τελευταία λεπτά άρχισε να τραγουδά το «rise and shine».

Το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να γίνει viral σε χρόνο ρεκόρ και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο ταλέντο κρύβει η Kylie. Μάλιστα, η Ariana Grande ήδη έχει ζητήσει την άδειά της προκειμένου να κυκλοφορήσει αυτό το τραγούδι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση για το αν τελικά θα υπάρξει συνεργασία των δύο κοριτσιών.

Μετά το πλήθος θετικών σχολίων που απέσπασε, η Kylie φαίνεται ότι θέλει να το εκμεταλλευτεί και να προχωρήσει σε μία επιχειρηματική κίνηση που μόνο κέρδη θα της αποφέρει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Kylie υπέβαλε αίτηση για να μπορέσει να κάνει το «rise and shine» εμπορικό σήμα.

Αυτή η απόφασή της όμως φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ στους θαυμαστές της που μέσα από μια σειρά από tweets άρχισαν να την χαρακτηρίζουν νάρκισσο και να την κατηγορούν πως σκέφτεται τα πάντα σύμφωνα με το χρήμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR