counter

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Μίλησαν για την 20αετή γνωριμία τους με τον Μάκη Παντζόπουλο

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Μίλησαν για την 20αετή γνωριμία τους με τον Μάκη Παντζόπουλο
Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Μίλησαν για την 20αετή γνωριμία τους με τον Μάκη Παντζόπουλο

Μπαλατσινού για Μάκη Παντζόπουλο

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ζήσει από πολύ κοντά την σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, μιας και ήταν παρούσα από την αρχή της γνωριμίας τους. Η Τζένη Μπαλατσινού είχε περάσει το καλοκαίρι του 2009 στα Άχλα με την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα είχαν μείνει στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.

Το πρωί της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή "Πρωινό Mou", προβλήθηκαν πλάνα με την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση στο Cirque du soleil. Με αυτή την αφορμή η Τζένη Μπακατσινού θέλησε να μιλήσει για τον χαρακτήρα του.

"Είναι ένα τρομερά καλό παιδί. Όταν λέω παιδί, εννοώ παιδί. Αυτό που έχει φτιάξει στην Άνδρο είναι καταπληκτικό, επειδή τον ξέρω πολύ πριν το φτιάξει, έχουμε συναντηθεί σε κάτι γάμους στο νησί. Και τότε που τα είχε με τη Δορωθέα Μερκούρη. όχι στον δικό τους γάμο, σε άλλο γάμο. Είναι ένας άνθρωπος ανοιχτή καρδιά. Μόλις σε δει θα σε αγκαλιάσει, θα σε σηκώσει! Ακόμα και μετά τον χωρισμό του από την Δωροθέα Μερκούρη, κρατά φιλική σχέση μαζί της, δεν είναι άνθρωπος που κρατά κακίες", είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Σειρά πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος που είπε για τον Μάκη Παντζόπουλο, τον οποίο γνωρίζει 20 χρόνια. "Ο Μάκης έχει πολύ χιούμορ και τον γουστάρουν όλοι οι φίλοι του. Είναι άνθρωπος της καλής χαράς. Άμα κάτσεις μαζί του, περνάς καλά. Τώρα εξ' αιτίας της δημοσιότητας μπορεί να τον δεις λίγο ξινισμένο γιατί δεν ξέρει τι να κάνει. Εμείς τον γνωρίσαμε ως Μάκη και ως Μάκης θα μας μείνει".

Δείτε τι είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR