counter

Κωστής Σαββιδάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για τον κορονοϊό - "Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο"

Κωστής Σαββιδάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για τον κορονοϊό - "Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο"
Κωστής Σαββιδάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για τον κορονοϊό - "Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο"

Στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή "Πάμε Δανάη" παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα από τον ρόλο του παπά-Γρηγόρη στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θαύμα που βίωσε στο παρελθόν και ενίσχυσε την πίστη του. Παράλληλα αναφέρθηκε στη δύσκολη περιπέτεια που είχε πρόσφατα με τον κορονοϊό.

«Πήγαινα πάρα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό. Εκεί υπάρχει ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό και κατά διαστήματα τον βγάζει και ευλογεί τον κόσμο.. Με σταύρωσε και εμένα και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Μου είπε λοιπόν να πάω να κάνω μια ακτίνα στο συγκεκριμένο σημείο. Έκανα την ακτίνα. Όντως βρήκανε κάτι. Ευτυχώς έπεσα σε πολύ καλά χέρια και πήγαν όλα καλά. Αν δεν ήταν όμως ο σταυρός και ο πατέρας Δημήτριος να το εντοπίσει δε ξέρω που θα ήμουν σήμερα. Ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο. Πιστεύω πως για ότι συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν φοβήθηκα. Σκέφτηκα ότι πηγαίνω μια εκδρομή δέκα μέρες να καθαρίσω» είπε αρχικά ο Κωστής Σαββιδάκης.

Σχετικά με την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και τις 18 ημέρες στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πέρασα και εγώ τον ιό όπως όλοι μας. Ήταν δύσκολο. Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο. Η δυσκολία δεν ήταν στην ασθένεια αλλά στις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία μας. Δε προλαβαίνουν ούτε οι νοσηλευτές, αλλά ούτε και οι γιατροί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Και το λέω πολύ έντιμα. Αν δεν είχα το κινητό να μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους, δε ξέρω αν θα έβγαινα από εκεί μέσα με σώας τας φρένας. Θα έβγαινα τρελός. Είναι άγριο. Υπήρξε ενδεχόμενο διασωλήνωσης».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωστής Σαββιδάκης στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR