counter

Κωστής Μαραβέγιας: Μιλά για τη γυναίκα των ονείρων του!

Κωστής Μαραβέγιας: Μιλά για τη γυναίκα των ονείρων του!

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον έρωτα αλλά και ποιο είναι το προφίλ της γυναίκας που θα του «κλέψει» την καρδιά!

Διαβάστε επίσης: Κωστής Μαραβέγιας: "Δεν με βλέπω ως κριτή, αλλά ως ανιχνευτή νέων ταλέντων"

Σου αρέσει που µεγαλώνεις;

Μεγαλώνουµε και είναι ωραίο να το αντιλαµβανόµαστε. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και βλέπεις ότι γνωρίζεις αλλιώς τον χρόνο και την πορεία του. Ξέρεις ότι δεν είσαι πια ο 20άρης που συστήνεται. ∆εν είσαι, πια, ο πρωτοεµφανιζόµενος, µε ό,τι αυτό σηµαίνει και µε την ευθύνη που φέρεις για να δώσεις στα νέα παιδιά που συναντάς, αλλά και σε εσένα τον ίδιο, τη στάση που έχεις.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Μεγαλώνοντας ερωτεύεσαι πιο εύκολα ή πιο δύσκολα;

Τον έρωτα τον βλέπω µε πολύ διαφορετική µατιά, πλέον. Οσο µεγαλώνεις, αρχίζεις να τον παρατηρείς από διαφορετικές γωνίες. Στην αρχή, τον βλέπεις en face µπροστά σου και σε τυφλώνει και τον θεοποιείς. Μετά, µεγαλώνεις άλλο λίγο και πας από την πίσω µεριά. Και εκεί, πέφτει η σκιά όλη και σκοτάδι και λες "άπαπα, µην µπλέξω". Μετά µεγαλώνεις κι άλλο και βλέπεις από τα πλαϊνά και παρατηρείς κάτι πτυχές που δεν τις είχες ξαναδεί. Υπάρχουν κι άλλα συστατικά, δεν είναι µόνο ο έρωτας. Είναι µαζί και η αγάπη και το δόσιµο και η ανιδιοτέλεια και µια πιο ώριµη πλευρά. Και νοµίζω ότι αυτή είναι που, τελικά, εκτιµώ και αυτή που αποζητώ. ∆ηλαδή, ο έρωτας να µην είναι επιφανειακός, µία επιφανειακή παρόρµηση χαράς επειδή ανακάλυψες έναν καινούργιο κόσµο στον άλλον. Αλλά να είναι, απλώς, η συνάντηση µε τον άλλον. Ούτε ταύτιση, καθόλου.

Επιλέγεις, όµως, ποιον θα ερωτευτείς;

Προφανώς, υπάρχει µια έλξη, υπάρχει ένα αφήγηµα το οποίο είναι δυνατό και πρέπει να υπάρχει για να έχεις µία σχέση, αλλά δεν πρέπει να πέφτεις στην παγίδα της θεοποίησης του έρωτα µε την έννοια του Χόλιγουντ. Γιατί αυτό δηµιουργεί απογοήτευση, µεγάλες προσδοκίες και µετά αισθανόµαστε ότι φταίει ο άλλος και µετά πάµε πάλι από την αρχή, πάλι µε τον ίδιο τρόπο, που δεν έχει τίποτα. Οχι, εγώ πιστεύω στον έρωτα που εµπνέει τη συντροφικότητα, την αληθινή αγάπη, που είναι υγιής και ο καθένας κρατάει το δικό του κοµµάτι της ζωής του και πορεύεται χωρίς να µπλέκει ο ένας τον άλλον περίεργα. Αυτός µου αρέσει και σε αυτόν προσπαθώ µε έναν τρόπο να δίνω ενέργεια.

Και τι πρέπει να έχει το κορίτσι που θα σε κερδίσει;

Πάρα πολλά! ∆εν ξέρεις τι πρέπει να έχει. Καµιά φορά πέφτουµε πάλι σε παγίδα να κάνουµε έναν έλεγχο. Ας πούµε αυτά που δεν πρέπει να έχει. ∆εν πρέπει να έχει αυτά που σε ενοχλούν πολύ. Τι δεν αντέχει κάποιος; ∆εν αντέχει την απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας; ∆εν αντέχει να ζηλεύει ή να µην µπορεί να κάνει ο άλλος τη δουλειά που επιθυµεί; Ένας άνθρωπος που κάνει καριέρα µπορεί να µην ταιριάζει µε κάποιον που θέλει να έχει συντροφικότητα άλλου τύπου και θέλει ωράριο. Αν δεν έχει αυτά που δεν αντέχουµε, είµαστε σε καλό δρόµο.

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne