counter

Κωστής Μαραβέγιας: "Η λεύκη που έχω είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και δεδομένο"

Κωστής Μαραβέγιας: "Η λεύκη που έχω είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και δεδομένο"
Κωστής Μαραβέγιας: "Η λεύκη που έχω είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και δεδομένο"

Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα του Happy Day ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στην Τίνα Μεσσαροπούλου άγνωστες πτυχές της ζωής του, αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει βίγκαν, αλλά και στη λεύκη από την οποία πάσχει.

«Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική» δήλωσε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Σχετικά με την απόφασή του να γίνει βίγκαν, ο Κωστής Μαραβέγιας εξομολογήθηκε:  «Μπήκα στον τρίτο χρόνο που είμαι βίγκαν. Έκανα μεγάλες αλλαγές. Έκοψα και το αλκοόλ τότε. Αποφάσισα ένα πρωί πως τα κόβω όλα αυτά. Γίνομαι βίγκαν και κόβω το αλκοόλ. Έχω ένα άλλο τρόπο ζωής. Αυτό που έγινε είναι ότι αισθάνομαι καλύτερα σωματικά. Το ηθικό κομμάτι προφανώς είναι πολύ σημαντικό. Κάμνω τακτικά εξετάσεις και δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Έχω ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο και το ακολουθώ».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR