counter

Κωστής Μαραβέγιας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορονοϊο και τα τρυφερά λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορονοϊο και τα τρυφερά λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου
Κωστής Μαραβέγιας: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορονοϊο και τα τρυφερά λόγια για την Τόνια Σωτηροπούλου

Στον καναπέ το “Dot” κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος παραχώρησε στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνωα Θεοχάρη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, αλλά έκανε και μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

«Κόλλησα Covid πολύ πριν τα εμβόλια. Το πέρασα δύσκολα, ήμουν 24 ημέρες κλεισμένος στο στούντιο μόνος μου, εγώ και τα μουσικά όργανα. Ερχόταν η Τόνια, έπαιρνε τα σκουπίδια, μου έδινε φαγητό, έριχνε και ένα δάκρυ. Τότε φοβόμασταν πάρα πολύ έστω να έρθουμε και κοντά. Άρχισα μόνος μου να πειραματίζομαι και να φτιάχνω πραγματάκια. Έγραψα το νέο μου άλμπουμ. Έβλεπα τα Φιλαράκια σαν αντίδοτο, δεν τα είχα και όλα», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

Όσον αφορά την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε: «Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με την σύντροφο της ζωής μου, με τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Δεν πιστεύω πολύ στα τεχνικά κομμάτια. Συνυπάρχουμε, αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί. Το κάναμε αυτό όλο γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να σπάσω την μαυρίλα και να κάνω χαμό με τον άνθρωπό μου και να ζήσουμε κάτι ωραίο. Κατάλαβα, ότι η θνητότητα της ζωής μας είναι μπροστά μας για αυτό ας πούμε το σιγάω σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένος αυτός που είναι δίπλα μας…

Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Όταν βγήκαμε πρώτη φορά το κατάλαβα. Βρεθήκαμε και εκεί κατάλαβα.  Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη πολιτικοκοινωνικά. Τα συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κωστής Μαραβέγιας:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR