counter

Κώστας Τσουρός:"Δύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραμμή µου είναι…"

Κώστας Τσουρός:"Δύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραμμή µου είναι…"
Κώστας Τσουρός:"Δύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραμμή µου είναι…"

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στη Realnews και αποκάλυψε αν του έχει λείψει η ενημέρωση την οποία υπηρετούσε αρκετά χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε τι μπορεί να τον κάνει να βγει εκτός εαυτού σε μια συνεργασία.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Τσουρού:

" Είσαι τέσσερα χρόνια στην ψυχαγωγία. Αναπολείς την ενηµέρωση;

Φέτος συγκεκριµένα µε πετυχαίνεις σε µια χρονιά που έχουµε εκλογές. Είναι η πρώτη φορά που θα έχουµε εκλογές κι εγώ δεν θα ασχολούµαι µε το πολιτικό ρεπορτάζ. Οπότε κάπως µου φαίνεται. Αλλά νοµίζω πως θα το ξεπεράσω, είµαι πολύ ευχαριστημένος µε αυτό που κάνω. Νοµίζω ότι έχω βρει τα πατήµατά µου και ο χώρος της ψυχαγωγίας µου αρέσει εξίσου. ∆εν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον χώρο της ενημέρωσης.

Είναι πιο ανταγωνιστική η ψυχαγωγία;

Η αλήθεια είναι πως είναι πιο ανταγωνιστική, γιατί στον χώρο της ψυχαγωγίας υπάρχει και µια µαταιοδοξία στους ανθρώπους, κάτι το οποίο δεν υπήρχε στον χώρο της ενημέρωσης.

Έχεις µια αµεσότητα στην τηλεόραση. Είναι ο ρόλος σου ή ο τρόπος σου;

Είναι ο τρόπος µου, γιατί θεωρώ ότι, ούτως ή άλλως σε αυτές τις εκπομπές καλό είναι να συμπεριφερόμαστε και σαν παρέα. Εντάξει, µε τα ωραία της τηλεόρασης, βέβαια, δηλαδή δεν θα αρχίσουμε να βρίζουμε στον αέρα, όπως θα κάναµε ενδεχομένως στην παρέα. Αλλά εµένα µου αρέσει να είµαι ο εαυτός µου.

Τι µπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού σε μια συνεργασία;

Δύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραμμή µου είναι το να απαιτεί ο άλλος από εµένα πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Αυτή είναι η κόκκινη γραµµή µου, αλλά δεν την έχει υπερβεί κανείς. Αν κάποιος την υπερβεί, θα έχουµε πρόβλημα. "

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR