counter

Κώστας Τσουρός: Το σχόλιο για την Αφροδίτη Γραμμέλη και η απάντησή της

Το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” έκανε ένα σχόλιο για την Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μιας και λέτε για τα σόγια. Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη δήλωση που μας έκανε ότι δεν σχολιάζει ποτέ συναδέλφους. Ξέρετε πόσο εκτιμώ την Αφροδίτη, αλλά ως τηλεκριτικός μόνο συναδέλφους σχολιάζει γενικά. Εν πάση περιπτώσει, μετά από αυτή τη δήλωση, ανέβασε ένα story στο Instagram με το σόι πίσω. Σαν να είναι απάντηση σε αυτό που είπε ο Βασίλης Νομικός… Δηλαδή… Δεν τους είπε και καμπούρηδες, σόι τους είπε. Η οικογένεια είναι φανταστική σε αυτή τη ζωή», είπε ο Κώστας Τσουρός μετά την προβολή σχετικού βίντεο με δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Βασίλη Νομικό.

Δείτε επίσης! Κώστας Τσουρός: Απαντά για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή "Mega Καλημέρα"

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Κώστα Τσουρό

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση στον Κώστα Τσουρό και το σχόλιο που έκανε.

«Όταν δηλώνω, δεν σχολιάζω συναδέλφους, αναφέρομαι σε ομοκάναλους και “ομοπάνελους”. Προφανώς δεν είμαι ανόητη. Ο σχολιασμός είναι η δουλειά μου», έγραψε η ίδια.

Δείτε το παραπάνω βίντεο και τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR