counter

Κώστας Τσουρός: Tο σχόλιο για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά - "Δεν μου άρεσε καθόλου..."

Κώστας Τσουρός: Tο σχόλιο για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά - "Δεν μου άρεσε καθόλου..."
Κώστας Τσουρός: Tο σχόλιο για Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά - "Δεν μου άρεσε καθόλου..."

Ένα σχόλιο για το χιουμοριστικό σκετς που έκαναν στη χθεσινή τους εκπομπή, 21/12, "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έκανε ο Κώστας Τσουρός στο "Mega Καλημέρα", το πρωί της Πέμπτης 22/12.

"Είδα το σκετσάκι που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Τζένη Μελιτά κι ενώ μου αρέσουν πολύ τα σκετς που κάνουν τα παιδιά, νομίζω ότι υπερέβαλαν λίγο, με την έννοια ότι αν και οι δύο δεν ήταν παρουσιαστές και ενδεχομένως δεν έκαναν το ίδιο, να γελάνε σε αυτό το σκετσάκι… Δηλαδή αν το βλέπαμε στο θέατρο, θα γελούσαμε πολύ. Πόσες φορές ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει πει πράγματα στην εκπομπή του και έχει απασχολήσει και με τις προσωπικές του απόψεις την συγκεκριμένη εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Τσουρός για Τζιόβα: "Αυτό το “είχα πολλούς φίλους γκέι και πήγαινα μόνο με τους φίλους μου” μου κάνει λίγο σαν…"

Επίσης λέει η Τζένη “είναι δύσκολο πράγμα η δημοσιογραφία”. Ναι, η δημοσιογραφία είναι δύσκολο πράγμα, αρκεί να ξέρουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία. Ούτε ο Φώτης, ούτε η Τζένη είναι δημοσιογράφοι. Η δημοσιογραφία Τζένη είναι δύσκολη. Τώρα το πώς το βλέπετε εσείς και τι κάνετε, δεν ξέρω. Αυτό που είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Επειδή είναι σε αυτή τη θέση, αν ήταν σε κάποια άλλη θέση, θα γέλαγα.

Αν έβλεπα από έναν ηθοποιό στο θέατρο να σατιρίζει την τηλεόραση, θα μου άρεσε και θα γέλαγα. Από παρουσιαστές μίας εκπομπής ίδιας με αυτές που “κατακρίνουν” δεν μου αρέσει. Εκεί είναι παρουσιαστές, δεν είναι ηθοποιοί" είπε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR