counter

Κώστας Τσουρός: Το εξώδικο που έστειλε στη Μαίρη Συνατσάκη

Εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός, με την αποκάλυψη να γίνεται από την Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Απαντώντας σε σχετικό σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «H κα Συνατσάκη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσάκη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν πριν μερικές μέρες ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε αναρωτηθεί αν η παρουσιάστρια είναι «αστυνομία κινητών τηλεφώνων», με αφορμή συνάντησή της με άγνωστο άνδρα ο οποίος βιντεοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνο του μια περαστική γυναίκα.

Όπως είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, στο εξώδικο ο Κώστας Τσουρός ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη για εκείνον. Ότι δηλαδή ταυτίζεται με το συγκεκριμένο κύριο, ενώ εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί καθαρά με εκείνον και εστίασε καθαρά και μόνο στο γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη δε μπορεί να κάνει αυτοδικία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR