counter

Κώστας Τσουρός για Δημήτρη Ουγγαρέζο: "Με είχε μπλοκάρει, γιατί του είχαν μεταφέρει λόγια που..."

To μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Πάνος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον έχει μπλοκάρει από την πρώτη εκπομπή της σεζόν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει πως και αυτή στο παρελθόν δέχθηκε μπλοκ από τον παρουσιαστή.

Διαβάστε επίσης! Κώστας Τσουρός για Καινούργιου & Μικρούτσικο: "Είναι το χαρακτηριστικό της εκπομπής τους να λύνουν τα θέματά τους στον αέρα"

Ο Κώστας Τσουρός τότε πήρε τον λόγο και είπε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον είχε μπλοκάρει, γιατί του είχαν μεταφέρει λόγια άλλοι, τα οποία δεν τα είχα πει ο ίδιος.

«Εμένα με είχε μπλοκάρει, γιατί του είχαν μεταφέρει λόγια άλλοι, που δεν τα είχα πει εγώ και χωρίς να τα έχω πει εγώ, με μπλόκαρε. Μετά, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά που μας έλεγαν εκατέρωθεν, γιατί και σε εμένα λέγανε για τον Δημήτρη και στον Δημήτρη για μένα, είναι ψέματα, οπότε με ξεμπλόκαρε. Εγώ δεν είχα δει ότι με είχε μπλοκάρει, δεν το είχα καταλάβει. Του Δημήτρη είναι το χόμπι του να μπλοκάρει, να ξεμπλοκάρει», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR