counter

Κώστας Τσουρός: “Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω”

Κώστας Τσουρός: “Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω”
Κώστας Τσουρός: “Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω”

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην “Secret” και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που για άλλη μία χρονιά μας καλημερίζει μέσα από την συχνότητα του Mega αποκάλυψε ποια ήταν η πιο άβολη στιγμή που είχε ζήσει στον αέρα.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Τσουρός

 Ποια τηλεοπτική στιγμή σου θέλεις να ξεχάσεις και γιατί;

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν δούλευα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, κάποια στιγμή με μετέφεραν από το εκπαιδευτικό και εκκλησιαστικό ρεπορτάζ που κάλυπτα έως τότε στο οικονομικό. Η μέρα με τη νύχτα… Ήταν Καθαρά Δευτέρα -το θυμάμαι σαν τώρα- κι εγώ βγαίνω κύριος και παρουσιάζω το χρηματιστήριο, υποτίθεται, της ημέρας! Μόνο που το χρηματιστήριο εκείνη την ημέρα ήταν κλειστό κι εγώ διάβαζα ως σημερινές τις τιμές της προηγούμενης ημέρας… Το μόνο που θυμάμαι μετά είναι τα τηλέφωνα στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων να χτυπάνε ακατάπαυστα και τον διευθυντή να φωνάζει «Ο Τσουρός γρήγορα στο γραφείο μου». Αυτή ήταν η στιγμή που με σιγουριά θέλω να ξεχάσω.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, ειδικά στο ξεκίνημά σου;

Θα ήταν ψέμα να πω ότι μέσα σε αυτά τα 18 χρόνια μού έχουν φερθεί όλοι καλά. Έχω δεχτεί και πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές κι υποτιμήσεις και τα πάντα. Όμως, η αλήθεια, η αγάπη για αυτό που κάνεις κι η ικανότητα πάντα στο τέλος κερδίζουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR