counter

Κώστας Σπυρόπουλος: Δημοσίευσε κοινή φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Κώστας Σπυρόπουλος: Δημοσίευσε κοινή φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Κώστας Σπυρόπουλος: Δημοσίευσε κοινή φωτογραφία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Από το 1987 που γνώρισε την Αλίκη Βουγιουκλάκη έως το 1996 που εκείνη έφυγε από τη ζωή, ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν δεμένος και ταυτισμένος με τη δουλειά της, τη ζωή της και τον μύθο της. Ο γνωστός ηθοποιούς και τελευταίος σύντροφος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δημοσίευσε στα instastories, μια κοινή του φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το στιγμιότυπο είναι από μία από τις επαγγελματικές τους συνεργασίες, ενώ ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Να το το μουστάκι που επανέρχεται».

«Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα που επέβαλλε την παρουσία της. Δεν είχες περιθώριο να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη, μάθαινα μέσα από τη ζωή της. Δεν μου έλεγε ποτέ “κάτσε τώρα, Κωστάκη, να κάνουμε μάθημα”. Τώρα που το σκέφτομαι, αισθάνομαι ότι ήμουν ευλογημένος που σε μια τέτοια ηλικία συνέβησαν όλα αυτά που έγιναν. Που τη γνώρισα, που έζησα μαζί της. Θυμάμαι που μου έλεγε ένα τρίπτυχο: “Πρώτον, στη συγκεκριμένη χώρα μένεις πάντα στο κέντρο, στην Αθήνα, γιατί εκεί είναι το θέμα. Δεύτερον, δουλεύεις πάντα, γιατί η μία δουλειά φέρνει την άλλη, και τρίτον, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη”», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του γα την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Κώστας Σπυρόπουλο.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Αλικη Βουγιουκλακη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR