counter

Κώστας Σόμμερ: "Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ"

Κώστας Σόμμερ: "Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ"
Κώστας Σόμμερ: "Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ"

 Σόμμερ

Ο Κώστας Σόμμερ, μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Ο ηθοποιός, πρώτη φορά παραδέχτηκε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να παντρευτεί, μίλησε για τις γυναίκες που τον γοητεύουν αλλά και το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

"Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που μου αρέσουν οι ξανθιές γυναίκες με τα βαθιά ντεκολτέ. Είναι τι θα μου βγάλει κάθε κοπέλα και τι θα μου πει η ψυχούλα της. Τώρα όχι, δεν μου έχει μιλήσει η ψυχούλα κάποιας γυναίκας, αλλά ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και είναι και που θα σε πετύχει.  Δεν κλείνω πόρτες. Έχει τύχει να μου αρέσει η εξωτική ομορφιά, αλλά και αυτό είναι σχετικό" σημείωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Μιλώντας για το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια δήλωσε: "Εννοείται. Όταν μεγαλώνεις, τόσο αρχίζεις να βλέπεις αλλιώς μια σχέση". Παραδέχτηκε μάλιστα, πως έφτασε "κοντά στο γάμο αλλά τα πράγματα χάλασαν τελευταία στιγμή".

Ο Κώστας Σόμμερ, ξεκίνησε την καριέρα του, από σκηνοθέτης. "Έχω σκηνοθετήσει το Νίκο Κουρκούλη, τη Λένα Παπαδοπούλου και άλλους".

Για τον φίλο του Πάρι Κασιδόκωστα δήλωσε πως: "είναι ένα εκπληκτικό παιδί και εκείνος αλλά και όλη του η οικογένεια. Την εποχή που ήμουν στο Λος Άντζελες, ήμασταν μαζί".

Μιλώντας για το θέατρο και την παράσταση της Βάνας Μπάρμπα όπου συμμετέχει παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, πως "θα ήθελα με τρέλα να παίξω αρχαία τραγωδία".

Μιλώντας για πιο προσωπικές του στιγμές, θυμήθηκε πως μέρες εορτών "ήμουν μόνος στο εξωτερικό και γυρνούσα με ένα αυτοκίνητο στο δρόμο, χωρίς να έχω κανέναν δικό μου άνθρωπο. Αυτό ψυχολογικά ήταν μεγάλο φορτίο, γιατί η ζωή μου ήταν να γυρνώ από οντισιόν σε οντισιόν και να περιμένω να έρθει κάτι.

Μια άλλη δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πριν από πέντε χρόνια είχε αναποδογυρίσει το ιστιοπλοϊκό με το οποίο ταξιδεύαμε στο Λιβυκό πέλαγος και παραλίγο να πνιγούμε. Παλεύαμε για δυο ώρες με τα κύματα" αποκάλυψε ο ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR